Χασισοφυτεία -μαμούθ εντοπίστηκε στην Κρήτη - Πετούσαν γλάστρες στους αστυνομικούς για να τους αποτρέψουν

Χασισοφυτεία -μαμούθ εντοπίστηκε στην Κρήτη - Πετούσαν γλάστρες στους αστυνομικούς για να τους αποτρέψουν

Χασισοφυτεία περίπου 2000 δέντρων, εντοπίστηκε ύστερα από τεράστια επιχείρηση, με τη συμμετοχή περίπου 150 αστυνομικών από 3 νομούς της Κρήτης (Ηράκλειο - Ρέθυμνο και Χανιά).

Παράλληλα, επιχειρήσεις έγιναν σε περιοχές του Μυλοποτάμου κυρίως σε Λιβάδια και Πέραμα, όπου βρέθηκαν επίσης μικρότερες διάσπαρτες χασισοφυτείες κι έγιναν συλλήψεις. Να σημειωθεί ότι όλες οι υποθέσεις συνδέονται με την κύρια φυτεία στον Κουρνά.

Οι πληροφορίες του Cretalive αναφέρουν ότι στα Λιβάδια πετούσαν... γλάστρες από τα μπαλκόνια, στη θέα των αστυνομικών δυνάμεων!

Ήδη, έχουν γίνει τουλάχιστον τέσσερις συλλήψεις και συγκεκριμένα ενός άνδρα αλβανικής υπηκοότητας που πιάστηκε μέσα στη φυτεία του Κουρνά και τριών Κρητικών, από τα Λιβάδια και το Πέραμα Μυλοπόταμου, ενώ αναζητούνται κι άλλα άτομα ως εμπλεκόμενα.

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Σε μια καθοριστική κίνηση διαφάνειας και λογοδοσίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε στη δημοσιοποίηση όλων των εκθέσεων που του υποβλήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναφορικά με την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την επαρχία Λεμεσού. Όπως είχε δεσμευτεί δημοσίως, η ενημέρωση προς τους πολίτες γίνεται με πλήρη διαφάνεια, μέσα από αδιαμεσολάβητη πρόσβαση στα στοιχεία που καταγράφουν βήμα προς βήμα τη διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE