Ολοκληρώθηκε χωρίς δηλώσεις η συνάντηση Ολγκίν-Τατάρ στο Λονδίνο - Κύκλοι του Τ/κ ηγέτη κάνουν λόγο για τελευταία επαφή

Ολοκληρώθηκε χωρίς δηλώσεις η συνάντηση Ολγκίν-Τατάρ στο Λονδίνο - Κύκλοι του Τ/κ ηγέτη κάνουν λόγο για τελευταία επαφή

Ολοκληρώθηκε λίγο μετά από τις 4 το απόγευμα ώρα Λονδίνου  (18:00 ώρα Κύπρου)  η συνάντηση της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ ΟΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν με τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ, που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο της αντιπροσωπείας του ψευδοκράτους στη βρετανική πρωτεύουσα και είχε διάρκεια περίπου μίας ώρας.

Η κ. Ολγκίν αρνήθηκε ευγενικά να προβεί σε οποιοδήποτε σχόλιο αποχωρώντας από τη συνάντηση, ενώ ο Τουρκοκύπριος ηγέτης επιστρέφει απόψε στην Κύπρο.

Κύκλοι γύρω από τον κ. Τατάρ σημείωναν πριν από τη συνάντηση πως μάλλον επρόκειτο για την τελευταία επαφή με την κ. Ολγκίν καθώς «δεν έχει πέσει στο τραπέζι» ζήτημα παράτασης της εντολής της, χωρίς πάντως να έχουν γίνει άμεσα γνωστές οι λεπτομέρειες του τι συζητήθηκε το απόγευμα.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αποκατάσταση ομαλότητας στην νεκρή ζώνη της Δένειας - Οι διαβεβαιώσεις που έλαβε ο κοινοτάρχης από ΟΥΝΦΙΚΥΠ

Αποκατάσταση ομαλότητας στην νεκρή ζώνη της Δένειας - Οι διαβεβαιώσεις που έλαβε ο κοινοτάρχης από ΟΥΝΦΙΚΥΠ

Περίπου από τις 2:00 μ.μ. του Σαββάτου και έπειτα αποκαταστάθηκε η ομαλότητα στην ζώνη κατάπαυσης του πυρός στην περιοχή της κοινότητας Δένειας, όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου, Χαράλαμπος Αλεξάνδρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE