Στο νοσοκομείο κρατούμενος των Κεντρικών Φυλακών - Τραυματίστηκε μετά από επισκεπτήριο - Λεπτομέρειες
Κρατούμενος στις Κεντρικές Φυλακές μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αφού εντοπίστηκε τραυματισμένος από το προσωπικό των φυλακών.
Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, για ύποπτο πρόσωπο, το οποίο βρισκόταν εντός αποθήκης εταιρίας στη Λευκωσία.
Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στην περιοχή, όπου εντόπισαν άγνωστο άνδρα, ο οποίος φορούσε κουκούλα και γάντια, να εξέρχεται της αποθήκης, έχοντας στην κατοχή του κομμάτι από καλώδιο.
Το εν λόγω πρόσωπο, άντρας ηλικίας 39 ετών, συνελήφθη για τα αυτόφωρα αδικήματα της παράνομης εισόδου, κλοπής, αντίστασης σε νόμιμη σύλληψή του, επίθεσης εναντίον αστυνομικών, κατοχής επιθετικού οργάνου και κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων.
Σε έρευνα που ακολούθησε στο αυτοκίνητό του, εντοπίστηκαν διάφορα καλώδια, ένας κόφτης καλωδίων και ένα ρόπαλο.
Σύμφωνα με καταγραφή της περιουσίας (καλώδια) που κλάπηκε, αυτή ξεπερνά τις 2,000 ευρώ.
Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις