Η μικρή «Όλια» από τη «Λένη» έγινε είκοσι χρονών- Δείτε πόσο άλλαξε!

Η μικρή «Όλια» από τη «Λένη» έγινε είκοσι χρονών- Δείτε πόσο άλλαξε!

Ξεχάστε εκείνο το μικρό κοριτσάκι που βλέπαμε στη σειρά, και ετοιμαστείτε να δείτε μια .. μεγάλη κοπέλα...

Η Δήμητρα Δουμένη, η γνωστή σε όλους μας ως Όλια από το ρόλο της στη σειρά «Λένη» του Mega μεγάλωσε, σπουδάζει στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών και ασχολείται με τη μουσική.

 «Το έβλεπα σαν μια δραστηριότητα που ανυπομονούσα να έρθει και είχε ξεχωριστή θέση μέσα στην εβδομάδα για μένα», είπε στην Tatiana live!

H Δήμητρα είπε: «Για να ασχοληθώ με την τέχνη σοβαρά, πρέπει να είμαι ήδη ολοκληρωμένη ως άνθρωπος. Η φιλοσοφική είναι μία σχολή που δίνει σφαιρική αλλά και ειδική γνώση στο εκάστοτε τμήμα της» και εξήγησε πως είναι πλήρως συνειδητοποιημένη η επιλογή της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Αντίστροφη μέτρηση για την συνάντηση Ντι Κάρλο με Χριστοδουλίδη - Σε ετοιμότητα για το Κυπριακό

Αντίστροφη μέτρηση για την συνάντηση Ντι Κάρλο με Χριστοδουλίδη - Σε ετοιμότητα για το Κυπριακό

Το μεσημέρι της Δευτέρας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης θα συναντηθεί με την Αναπληρώτρια Γενική Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για Πολιτικές και Ειρηνευτικές Υποθέσεις ΡόζΜαρι Ντι Κάρλο.