Πολιτικό-Καταστατικό Συνέδριο αποφάσισε η Κεντρική Επιτροπή ΔΗΚΟ

Πολιτικό-Καταστατικό Συνέδριο αποφάσισε η Κεντρική Επιτροπή ΔΗΚΟ

Η Κεντρική Επιτροπή του Δημοκρατικού Κόμματος, σε συνεδρίαση τη Δευτέρα ανέλυσε διεξοδικά το αποτέλεσμα των εκλογών της 9ης Ιουνίου και έλαβε αποφάσεις για τα επόμενα βήματα του Κόμματος.

Ανακοίνωση αναφέρει ότι η Κεντρική Επιτροπή έδωσε ομόφωνα ψήφο εμπιστοσύνης στην ηγεσία και αποφάσισε την πραγματοποίηση Πολιτικού-Καταστατικού Συνεδρίου για την επανασύσταση, επανίδρυση και τον εκσυγχρονισμό του Δημοκρατικού Κόμματος.

Στη συνεδρία, τοποθετήθηκαν σχεδόν όλα τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής, με αναφορές στους λόγους που οδήγησαν στο αποτέλεσμα της 9ης Ιουνίου και κατέθεσαν εισηγήσεις και προτάσεις για τον εκσυγχρονισμό του Κόμματος.

"Το Δημοκρατικό Κόμμα έχει λάβει και αφουγκράζεται τα μηνύματα της κοινωνίας και συλλογικά εκφράζει την αποφασιστικότητα όπως προβεί σε ριζικές αλλαγές σε ό,τι αφορά τον τρόπο λειτουργίας, επικοινωνίας και παραγωγής πολιτικής", αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανακοίνωσαν κάθοδο Ολγκίν στην Κύπρο τα ΗΕ - Την Παρασκευή θα έχει επαφές στο Παρίσι

Ανακοίνωσαν κάθοδο Ολγκίν στην Κύπρο τα ΗΕ - Την Παρασκευή θα έχει επαφές στο Παρίσι

Tην επικείμενη επίσκεψη της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στην Κύπρο για επαφές με τις δύο πλευρές στο πλαίσιο της προετοιμασίας της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στις 16-17 Ιουλίου στην Νέα Υόρκη, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των δημοσιογράφων στην έδρα του διεθνούς οργανισμού.

BEST OF TOTHEMAONLINE