Παντρεμένος με δυο παιδιά ο 54χρονος που δολοφονήθηκε στο Ψυχικό - Βίντεο λίγα λεπτά μετά τη δολοφονία

Παντρεμένος με δυο παιδιά ο 54χρονος που δολοφονήθηκε στο Ψυχικό -  Βίντεο λίγα λεπτά μετά τη δολοφονία

Ένα τεράστιο «γιατί» πλανάται γύρω από τη δολοφονία του 54χρονου τοπογράφου Παναγιώτη Στάθη που έγινε νωρίς σήμερα το πρωί στο Νέο Ψυχικό, κάτω από το γραφείο του.

Ο Παναγιώτης Στάθης είχε αρκετές δουλειές στη Μύκονο, είχε φτιάξει πολύ καλό όνομα όμως δεν φαινόταν μπλεγμένος σε ύποπτες δραστηριότητες και δεν είχε ποινικό μητρώο. Έχει κάνει τοπογραφικά για μεγάλα έργα στο νησί καθώς δραστηριοποιείτο εκεί από το 2000. Έμενε στο Χαλάνδρι και ήταν παντρεμένος με δυο παιδιά, ένα κορίτσι που του χρόνου θα δώσει Πανελλαδικές και ένα αγόρι που είναι φοιτητής και σπουδάζει τοπογραφία στην Αθήνα. Στη Μύκονο πήγαινε μόνο για δουλειά. Με τον συνέταιρό του στο γραφείο του Ψυχικού είχαν μοιράσει τις δουλειές. Ο Παναγιώτης Στάθης έκανε τα τοπογραφικά έξω και ο Θωμάς τη δουλειά γραφείου.

«Δεν πιστεύω ότι ο Παναγιώτης έχει πειράξει άνθρωπο» λέει στο protothema.gr στενός του φίλος. «Δεν το χωράει ο νους μου» προσθέτει.

«Ο άνθρωπος έκανε τοπογραφικά, δούλευε σαν σκυλί, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τον σκότωσαν. Δεν είχε απασχολήσει ποτέ. Τοπογραφικά έκανε. Δεν βγάζει νόημα αυτό που έγινε».

Ο συνέταιρος του Θωμάς Κεχρολόγος ήταν επίσης εργασιομανής και δούλευαν με τον Παναγιώτη Στάθη εδώ και πολλά χρόνια έχοντας ιδρύσει εταιρία με την επωνυμία SKS SURVEY O.E.

Σύμφωνα με πληροφορίες είχε ασχοληθεί και με το χωροταξικό της Μυκόνου το 2005 και ήταν κουμπάρος με τον πιο ισχυρό εργολάβο του νησιού. Στην Ίο φέρεται να έχει αγοράσει εκτάσεις, όπως και στη Μύκονο και έχει φτιάξει βίλες σε συνεργασία με άλλους εργολάβους. Είχε αναλάβει όλα τα μεγάλα πρότζεκτ του επιχειρηματία Γιάννη Παπαλέκα αλλά κι άλλων γνωστών επιχειρηματιών.

Τον γάζωσαν με περισσότερες από 10 σφαίρες

Υπενθυμίζεται ότι ο άτυχος άντρας εκτελέστηκε με περισσότερες από δέκα σφαίρες σύμφωνα με ηχητικό ντοκουμέντο.

Βίντεο λίγα λεπτά μετά τη δολοφονία:


Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συγκινημένος ο ΠτΔ στα εγκαίνια του πάρκου εις μνήμην του Νικόλα Θεολόγου - Πέφτουν οι υπογραφές για νέα Παιδοογκολογική Κλινική - Δείτε φωτογραφίες

Συγκινημένος ο ΠτΔ στα εγκαίνια του πάρκου εις μνήμην του Νικόλα Θεολόγου - Πέφτουν οι υπογραφές για νέα Παιδοογκολογική Κλινική - Δείτε φωτογραφίες

Η Κυβέρνηση επενδύει ουσιαστικά στον τομέα της Υγείας, ενώ αποτελεί ελάχιστη υποχρέωσή μας να παραμείνουμε αρωγοί, συνεργάτες και κινητήρια δύναμη σε κάθε προσπάθεια που μετατρέπει τη γνώση σε θεραπεία και την ευαισθητοποίηση σε πράξη, ανέφερε στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στα εγκαίνια του Πάρκου Νικόλα Θεολόγου – Εις μνήμη των παιδιών που έφυγαν από καρκίνο, τα οποία έλαβαν χώρα την Τετάρτη στη Λακατάμεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE