ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για «προσπάθεια παραπληροφόρησης» ΚΕΒΕ - ΟΕΒ κάνουν λόγο οι κυβερνητικοί γιατροί

Για «προσπάθεια παραπληροφόρησης» ΚΕΒΕ - ΟΕΒ κάνουν λόγο οι κυβερνητικοί γιατροί

Η αντίδραση σας και η δήθεν έγνοια σας για τους ασθενείς, το μόνο που εξυπηρετεί είναι την προάσπιση των δικών σας συμφερόντων, αφού στοχεύετε στην αφαίρεση από τους εργαζόμενους του δικαιώματος της απεργίας, και δεν απαντάτε για το ποια θα είναι η άμυνα τους για να μην καταστούν έρμαια της εργοδοτικής πλευράς, απαντούν με ανακοίνωση, οι συντεχνίες κρατικών ιατρών ΠΑΣΥΚΙ-ΠΑΣΥΔΥ προς το ΚΕΒΕ και ΟΕΒ, κάνοντας λόγο για «προσπάθεια παραπληροφόρησης».

«Όψιμα και επιλεκτικά επιδεικνύεται το ενδιαφέρον σας για την αναβάθμιση των δημοσίων υπηρεσιών Υγείας, αφού ως κοινωνικοί εταίροι υπενθυμίζουμε, συμμετέχετε στο διοικητικό συμβούλιο του ΟΑΥ και έχετε εγκρίνει όλες εκείνες τις αποφάσεις που έχουν αφαιρέσει έσοδα από τα δημόσια νοσηλευτήρια, προς όφελος άλλων παρόχων», προστίθεται.

Και τούτο, συνεχίζει η ανακοίνωση, γιατί αντιμετωπίσατε και δυστυχώς αντιμετωπίζετε τα τελευταία ως τα «δεκανίκια» για κάθε κενό και για κάθε προβληματική κατάσταση που αντιμετώπιζε και αντιμετωπίζει το ΓεΣΥ.

Όσο για τις δικές μας ευθύνες απέναντι στους ασθενείς, αναφέρουν οι κυβερνητικοί ιατροί, τις γνωρίζουμε απόλυτα, και τις ζούμε καθημερινά και κάθε ώρα και σε αντίθεση με τη «δική σας» έχει όνομα και λέγεται ιατρική ευθύνη.

«Αυτούς που τώρα προσπαθείτε να λοιδορήσετε με μοναδικό σκοπό, επαναλαμβάνουμε, την αφαίρεση δικαιωμάτων από τους εργαζόμενους, είναι αυτοί που στο πρόσφατο παρελθόν κράτησαν θερμοπύλες, χωρίς να «θέτουν το ατομικό τους συμφέρον υπεράνω του συμφέροντος του συνόλου της χώρας», όπως τώρα εσείς με ιδιαίτερη ευκολία το πράττετε», σημειώνεται.

Καταγγέλλουμε, αναφέρουν οι κυβερνητικοί ιατροί, την προσπάθεια «παραπληροφόρησης» της κοινής γνώμης, ότι δήθεν «καταθέτουμε απαιτήσεις, το κόστος των οποίων καλείται να πληρώσει η υπόλοιπη κοινωνία μέσω φορολογιών».

«Διεκδικούμε απλά τα δεδουλευμένα μας που είναι αποτέλεσμα εισπράξεων, μετά από απαιτήσεις προς τον ΟΑΥ. Δηλαδή πράττουμε ακριβώς εκείνο που πράττει ο κάθε πάροχος υπηρεσιών στα πλαίσια του ΓεΣΥ, και η αναφορά ότι «εργοδότης είναι το Κράτος», παρόλο που εάν αυτό συνέβαινε θα μπορούσαμε να το χαιρετήσουμε, αποδεικνύει από μέρους σας πλήρη άγνοια του αντικειμένου», καταλήγει η ανακοίνωση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πνιγμός 15χρονης: Μπροστά στα μάτια του παππού και της ξαδέρφης της «έσβησε» η άτυχη Γαρδένια - Έτσι σημειώθηκε η τραγωδία

Δίκη Γεν. Ελεγκτή - Αναβολή αντεξέτασης του Οδυσσέα - Ποιος ο λόγος

Έκρηξη βόμβας σε όχημα στη Λευκωσία: Ανήκει σε εργαζόμενο των Κεντρικών Φυλακών

Έτσι έγινε το φονικό στην Πέγεια: Ο 50χρονος άρπαξε το κυνηγετικό και πυροβόλησε τον κουνιάδο του

ΠΑΣΥΞΕ: Απόλυτη ικανοποίηση από τις κινήσεις της Κυβέρνησης - Στα σκαριά φορέας για επενδύσεις στο τουριστικό branding

Χαμός με Πελετιέ στο Power of Love: Η απιστία είναι διαφορετική για τον άνδρα από τη γυναίκα - Βίντεο



Φονικό στην Πάφο: «Μίλησε» η νεκροτομή του 43χρονου Στυλιανού Στυλιανού – Όσα κατέδειξε

Φονικό στην Πάφο: «Μίλησε» η νεκροτομή του 43χρονου Στυλιανού Στυλιανού – Όσα κατέδειξε

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού του 43χρονου Στυλιανού Στυλιανού από τη Πέγεια, ο οποίος δολοφονήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (03/07) στην Πάφο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top