ΟΗΕ: Στους 1,9 εκατομμύρια οι εκτοπισμένοι στη Λωρίδα της Γάζας

ΟΗΕ: Στους 1,9 εκατομμύρια οι εκτοπισμένοι στη Λωρίδα της Γάζας

Οι εκτοπισμένοι στη Λωρίδα της Γάζας ανέρχονται πλέον σε 1,9 εκατομμύρια, δήλωσε η συντονίστρια ανθρωπιστικής βοήθειας του ΟΗΕ για την περιοχή, Σίγκριντ Κάαγκ, εκφράζοντας την έντονη ανησυχία της για τις νέες εντολές εκκένωσης που εξέδωσε ο ισραηλινός στρατός.

«Περισσότεροι από ένα εκατομμύριο άνθρωποι εκτοπίστηκαν για ακόμη μια φορά, αναζητώντας καταφύγιο και ασφάλεια, (ανεβάζοντας) τον αριθμό των εκτοπισμένων στη Γάζα σε 1,9 εκατομμύρια», δήλωσε η Κάαγκ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πακιστάν, Τουρκία, Αίγυπτος και Σαουδική Αραβία προτείνουν σχέδιο για τα Στενά του Ορμούζ στα πρότυπα της Διώρυγας του Σουέζ

Πακιστάν, Τουρκία, Αίγυπτος και Σαουδική Αραβία προτείνουν σχέδιο για τα Στενά του Ορμούζ στα πρότυπα της Διώρυγας του Σουέζ

Το Πακιστάν φιλοξένησε σήμερα συνομιλίες με την Τουρκία, την Αίγυπτο και τη Σαουδική Αραβία στο πλαίσιο των προσπαθειών του να διαμεσολαβήσει για τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν και οι αρχικές συνομιλίες επικεντρώθηκαν σε προτάσεις για το εκ νέου άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ για τη ναυτιλία, είπαν πηγές που γνωρίζουν το θέμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE