Αυτές είναι οι χώρες που καταναλώνουν πιο πολύ λίπος! Η Κύπρος στην 5η θέση!

Αυτές είναι οι χώρες που καταναλώνουν πιο πολύ λίπος! Η Κύπρος στην 5η θέση!

Μπορεί η Αμερική να θεωρείται η «αρχηγός»-χώρα της παχυσαρκίας, ωστόσο δεν κατέχει τη πρωτιά στην κατανάλωση λίπους, παρά τις όποιες φήμες. Αντιθέτως εμείς οι Κύπριοι της μεσογειακής και καλά διατροφή, του δίνουμε και καταλαβαίνει! Αποτέλεσμα να βρεθούμε στο Τop-5!

Η Credit Suisse δημοσίευσε έρευνα, απαριθμώντας τις 20 χώρες με τα μεγαλύτερα ποσοστά πρόσληψης λίπους στη διατροφή.

Την κορυφή της λίστας κατακτά η Ισπανία, ενώ ακολουθεί η Αυστραλία και η Σαμόα (ανεξάρτητο κράτος στον νότιο Ειρηνικό ωκεανό), η Γαλλία και στην 5η θέση βρίσκεται η Κύπρος.

Η Ελλάδα έχει την δική της θέση στην 20άδα, καθώς βρίσκεται στο No 16.Η Ισπανία και η Αυστραλία, που κατέλαβαν τις δύο πρώτες θέσεις τις λίστες έχουν και υψηλά ποσοστά παχυσαρκίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης κ. Τουφάν ‘Ερχιουρμαν θα συναντηθούν την Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2026, στις 16:00, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, κατόπιν σχετικής συνεννόησης των διαπραγματευτών των δύο πλευρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE