Οι Χούθι λένε πως μαζί με την «Ισλαμική Αντίσταση στο Ιράκ» εξαπέλυσαν πυραυλική επίθεση στο Ισραήλ

Οι Χούθι λένε πως μαζί με την «Ισλαμική Αντίσταση στο Ιράκ» εξαπέλυσαν πυραυλική επίθεση στο Ισραήλ

Οι αντάρτες Χούθι της Υεμένης ανακοίνωσαν χθες Τρίτη ότι, μαζί με την αυτοαποκαλούμενη «Ισλαμική Αντίσταση στο Ιράκ», εξαπέλυσαν επίθεση με πυραύλους κρουζ εναντίον «στόχου ζωτικής σημασίας» στη Χάιφα του Ισραήλ.

Ο Γιαχία Σαρία, εκπρόσωπος των Χούθι, χαρακτήρισε επιτυχημένη την επίθεση κατά την ενημέρωση που μεταδόθηκε τηλεοπτικά από το δίκτυο Al Masirah. Προανήγγειλε επίσης πως οι Χούθι θα εξακολουθήσουν να πλήττουν το Ισραήλ έως ότου τερματιστεί ο πόλεμος στη Λωρίδα της Γάζας.

Από τον περασμένο Νοέμβριο, οι προσκείμενοι στο Ιράν αντάρτες της Υεμένης εξαπολύουν συχνά επιθέσεις με πυραύλους και drones εναντίον ισραηλινών πόλεων και εμπορικών πλοίων στην Ερυθρά Θάλασσα τα οποία συνδέονται με το Ισραήλ, εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο – όπως υποστηρίζουν – την αλληλεγγύη τους προς τον παλαιστινιακό λαό.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές σε τεντωμένο σχοινί: Ρευστότητα, πολυκομματισμός και η μάχη μέχρι το νήμα-Πολιτικό σκηνικό σε διαρκή αναδιαμόρφωση

Βουλευτικές σε τεντωμένο σχοινί: Ρευστότητα, πολυκομματισμός και η μάχη μέχρι το νήμα-Πολιτικό σκηνικό σε διαρκή αναδιαμόρφωση

Η προεκλογική περίοδος για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου στην Κύπρος εξελίσσεται σε μια από τις πιο απρόβλεπτες των τελευταίων ετών. Το πολιτικό σύστημα δείχνει να μεταβαίνει σε μια νέα φάση, όπου η σταθερότητα των προηγούμενων δεκαετιών δίνει τη θέση της σε έντονη ρευστότητα και αυξημένο ανταγωνισμό.

BEST OF TOTHEMAONLINE