Αγνοείται 12χρονος στην Αυστραλία που φέρεται να δέχθηκε επίθεση από κροκόδειλο

Αγνοείται 12χρονος στην Αυστραλία που φέρεται να δέχθηκε επίθεση από κροκόδειλο

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση για τον εντοπισμό 12χρονου, του οποίου η τύχη αγνοείται κοντά στην κοινότητα Παλάμπα, στη Βόρεια Επικράτεια της Αυστραλίας, με την τοπική αστυνομική διεύθυνση να γνωστοποιεί ότι το παιδί φέρεται να δέχθηκε επίθεση από κροκόδειλο, σύμφωνα με την κρατική ραδιοτηλεόραση.

Τα ίχνη του παιδιού χάθηκαν το απόγευμα της Τρίτης όταν πήγε να κολυμπήσει στο ποτάμι που περνά από την Παλάμπα, μια απομακρυσμένη κοινότητα μόλις 350 κατοίκων.

«Αστυνομικοί βρίσκονται στην περιοχή και οι σκέψεις μας είναι κοντά στην οικογένεια και την κοινότητα», δήλωσε η εκπρόσωπος της αστυνομίας Έρικα Γκίμπσον. «Ερευνούν με σκάφος ένα μεγάλο τμήμα του ποταμού και ευχαριστούμε τα μέλη της κοινότητας για την αδιάκοπη βοήθειά τους», συμπληρώνει.

Υπολογίζεται ότι στη Βόρεια Επικράτεια της Αυστραλίας ζουν περισσότεροι από 100.000 κροκόδειλοι, αλλά θανατηφόρες επιθέσεις σε ανθρώπους δεν αναφέρονται συχνά, επισημαίνει το πρακτορείο ειδήσεων Reuters.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανοίγει ο δρόμος για το «Αφροδίτη»: Τέλος Μαρτίου οι εξελίξεις σύμφωνα με το Ισραήλ

Ανοίγει ο δρόμος για το «Αφροδίτη»: Τέλος Μαρτίου οι εξελίξεις σύμφωνα με το Ισραήλ

Στα τέλη Μαρτίου εκτιμά ο Πρέσβης του Ισραήλ στη Λευκωσία ότι μπορεί να υπάρξει συμφωνία με την Κυπριακή Δημοκρατία για την αξιοποίηση του κοιτάσματος «Αφροδίτη» στην κυπριακή ΑΟΖ, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι το χρονοδιάγραμμα παραμένει ανοιχτό.

BEST OF TOTHEMAONLINE