Δεν σημειώθηκε καμία πυραυλική επίθεση των Χούθι κατά Χάιφας, λένε κάτοικοι της πόλης

Δεν σημειώθηκε καμία πυραυλική επίθεση των Χούθι κατά Χάιφας, λένε κάτοικοι της πόλης

Καμία πυραυλική επίθεση δεν πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης κατά της Χάιφας ή των περιχώρων της, αναφέρουν στο ΚΥΠΕ μόνιμοι κάτοικοι της πόλης, τονίζοντας ότι η ζωή στην πόλη τους συνεχίζεται κανονικά.  

Οι αναφορές αυτές διαψεύδουν σημερινή ανακοίνωση των ανταρτών Χούθι, σύμφωνα με την οποία φέρονταν να έχουν πλήξει με πυραύλους Cruz χθες το βράδυ «στόχους ζωτικής σημασίας στην πόλη της Χάιφας».

Επιπροσθέτως, στα ισραηλινά ΜΜΕ δεν γίνεται καμία απολύτως αναφορά στην ανακοίνωση των Χούθι, που αναρτήθηκε με βίντεο του εκπροσώπου τους στην πλατφόρμα Χ.

Την περασμένη εβδομάδα, οι Χούθι ανακοίνωσαν ότι είχαν πλήξει τέσσερα πλοία που ήταν αγκυροβολημένα στο λιμάνι της Χάιφας, γεγονός που επίσης δεν είχε επιβεβαιωθεί.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέος ηγέτης του Ιράν ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ σύμφωνα με ιρανικά μέσα ενημέρωσης - Όλες οι εξελίξεις για την κρίση στη Μέση Ανατολή

Νέος ηγέτης του Ιράν ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ σύμφωνα με ιρανικά μέσα ενημέρωσης - Όλες οι εξελίξεις για την κρίση στη Μέση Ανατολή

Οι συνέπειες της σύγκρουσης μεταξύ Ιράν, Ισραήλ και ΗΠΑ επεκτείνονται όλο και περισσότερο στη Μέση Ανατολή, με τις χώρες του Κόλπου να επηρεάζονται άμεσα. Το απόγευμα της Κυριακής (08.03.2026) δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι 12 τραυματίστηκαν όταν βλήμα έπληξε κτίριο σε κατοικημένη περιοχή στη Σαουδική Αραβία, σε ένα ακόμη περιστατικό που δείχνει ότι οι απώλειες αμάχων αυξάνονται εκτός των βασικών μετώπων. Την ίδια ώρα, οι γεωπολιτικές εξελίξεις εντείνονται, καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ και ο Κιρ Στάρμερ συζήτησαν τη χρήση βάσεων της RAF, ενώ τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ανακοίνωσαν ότι αναχαίτισαν ιρανικά drones που κατευθύνονταν προς τη χώρα. Δείτε όλες τις εξελίξεις πιο κάτω.