ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καταγγελία για άγρια δολοφονία γάτων - «Υπάρχουν κατά συρροή δολοφόνοι» - Δείτε σκληρές εικόνες

Καταγγελία για άγρια δολοφονία γάτων - «Υπάρχουν κατά συρροή δολοφόνοι» - Δείτε σκληρές εικόνες

Σοκαριστικό ήταν το θέαμα που ήρθαν αντιμέτωποι εθελοντές την περασμένη Δευτέρα, 1η Ιουλίου στην Πάφο αφού, σύμφωνα με το Κίνημα Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, «αντίκρισαν ξανά την ίδια άγρια δολοφονία ακόμα τεσσάρων γάτων και πλέον είναι ξεκάθαρο ότι υπάρχουν κατά συρροή δολοφόνοι γάτων».

Όπως τονίζουν σε ανακοίνωση τους οι Οικολόγοι, «η υπόθεση έχει καταγγελθεί στην αστυνομία ζώων της Πάφου η οποία έδειξε ενδιαφέρον στην διερεύνηση της υπόθεσης και ως πρώτο βήμα έγινε περισυλλογή των δολοφονημένων γάτων για νεκροψία. Αναμένουμε απαιτητικά η υπόθεση αυτή να τύχει χειρισμού ως σοβαρό ποινικό αδίκημα, να εντοπιστούν οι ένοχοι και να οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης».

Η κ. Ανθή Μουζούρη, συντονίστρια της Ομάδας Δράσης για τα Ζώα του Κινήματος Οικολόγων, απευθύνει έκκληση προς τους πολίτες που γνωρίζουν κάτι για αυτή την υπόθεση να ενημερώσουν άμεσα την αστυνομία.

«Το άτομο η τα άτομα που προβαίνουν σε τέτοια ειδεχθή εγκλήματα σε ζώα έχουν σοβαρά διαταραγμένη προσωπικότητα. Έρευνες κατέδειξαν ότι άτομα που βασανίζουν και δολοφονούν ζώα μπορεί να κάνουν τις ίδιες πράξεις και σε συνάνθρωπο τους. Ως εκ τούτου είναι άκρως επικίνδυνα για την κοινωνία και επιβάλλεται να εντοπίζονται άμεσα από τις αρχές, ως ένοχοι για δολοφονία ζώων και να επιδέχονται ποινών, όπως προνοεί η νομοθεσία», καταλήγει η κ. Μουζούρη.

ΠΡΟΣΟΧΗ σκληρές εικόνες: 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Στεφάνου στο Φεστιβάλ ΕΔΟΝ: Το ΑΚΕΛ της εξωστρέφειας μονόδρομος - «Εμείς μιλούμε με προτάσεις και αγώνες» - Βίντεο

Στεφάνου στο Φεστιβάλ ΕΔΟΝ: Το ΑΚΕΛ της εξωστρέφειας μονόδρομος - «Εμείς μιλούμε με προτάσεις και αγώνες» - Βίντεο

Το ΑΚΕΛ της εξωστρέφειας είναι μονόδρομος, είναι ένα ποτάμι που δεν έχει γυρισμό, είπε, σε χαιρετισμό του στο 36ο Παγκύπριο Φεστιβάλ Νεολαίας και Φοιτητών της ΕΔΟΝ, το οποίο πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην Πύλη Αμμοχώστου, ο Γενικός Γραμματέας της ΚΕ του ΑΚΕΛ, Στέφανος Στεφάνου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top