Tραυματισμός τριών ατόμων κατά τη διάρκεια ναυπηγοεπισκευαστικών εργασιών στο Πέραμα - Υπέστησαν εγκαύματα στα χέρια

Tραυματισμός τριών ατόμων κατά τη διάρκεια ναυπηγοεπισκευαστικών εργασιών στο Πέραμα - Υπέστησαν εγκαύματα στα χέρια

Τρεις εργαζόμενοι ιδιωτικής ναυπηγοεπισκευαστικής επιχείρησης στο Πέραμα υπέστησαν εγκαύματα στα χέρια, στην προσπάθειά τους να κατασβέσουν πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο ανοιχτό κατάστρωμα φορτηγού πλοίου κατά τη διάρκεια θερμών ναυπηγοεπισκευαστικών εργασιών.

Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα Ελληνική Ακτοφυλακή πρόκειται για τρεις ημεδαπούς 60, 42 και 33 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι μεταφέρθηκαν με ιδιωτικά μέσα στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο «ΑΤΤΙΚΟΝ», για την παροχή των πρώτων βοηθειών, από όπου και εξήλθαν.

Από το Δ' Λιμενικό Τμήμα Περάματος του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθησαν ο εκπρόσωπος της επιχείρησης, ο τεχνικός ασφαλείας εργασιών και ο χειριστής εργαλείου κοπής σωλήνων για σωματικές βλάβες από αμέλεια και παράβαση των διατάξεων του Π.Δ. 70/90 (ΦΕΚ 31Α) «Υγιεινή και ασφάλεια των εργαζομένων σε ναυπηγικές εργασίες».

ΠΗΓΗ: Protothema.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

LIVE - Τέμπη: Πλήθος κόσμου σε συγκεντρώσεις σε όλη την Ελλάδα - Κλειστό το κέντρο της Αθήνας

LIVE - Τέμπη: Πλήθος κόσμου σε συγκεντρώσεις σε όλη την Ελλάδα - Κλειστό το κέντρο της Αθήνας

Πλήθος κόσμου κατεβαίνει σε κάθε γωνιά της Ελλάδας για τα δύο χρόνια από το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών. Μεγάλη συγκέντρωση στο Σύνταγμα στις 11:00. Γέμισε το κέντρο της Αθήνας από νωρίς το πρωί. Δείτε βίντεο και εικόνες

BEST OF TOTHEMAONLINE