Ολγκίν: Σειρά επισκέψεων τις επόμενες μέρες - «Κάνουμε ότι μπορούμε αλλά οι ηγέτες πρέπει να πάρουν αποφάσεις»
Σχεδόν μία ώρα κράτησε η συνάντηση της Μαρίας Άνχελα Ολγκίν με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη.
Υπενθυμίζεται ότι πρακτορείο Bloomberg, επικαλούμενο ανώνυμη πηγή, ανέφερε πως η ιταλική εταιρεία εξετάζει το ενδεχόμενο αποεπένδυσης από περιουσιακά στοιχεία που σχετίζονται με δραστηριότητες ανόρυξης φυσικού αερίου συνολικής αξίας $4 δισεκατομμυρίων, με ενδεχόμενους στόχους τις δραστηριότητες στην Ινδονησία και την Κύπρο.
«Η ΕΝΙ διαψεύδει ότι εμπλέκεται στην όποια συζήτηση για την πώληση μετοχών επί των περιουσιακών στοιχείων που διατηρεί στην Κύπρο», δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος της εταιρείας, κληθείς μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος να σχολιάσει το σχετικό δημοσίευμα.
Υπενθυμίζεται ότι και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης διέψευσε χθες τα σχετικά δημοσιεύματα. «Έχουμε μιλήσει με την ΕΝΙ, δεν υπάρχει καμία απολύτως πρόθεση σε σχέση με την ΑΟΖ της Κυπριακής Δημοκρατίας», είχε αναφέρει.
ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις