Συναγερμός στις Βερσαλλίες: Εκκενώνεται το Παλάτι για «περιστατικό ασφαλείας»

Συναγερμός στις Βερσαλλίες: Εκκενώνεται το Παλάτι για «περιστατικό ασφαλείας»

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Πέμπτης στο Παλάτι των Βερσαλλιών στο Παρίσι, με ένοπλους αστυνομικούς να εισβάλλουν σε αυτό και να προχωρούν στην εκκένωσή του, επικαλούμενοι «περιστατικό ασφαλείας».

Σε επίσημη ανακοίνωση που «ανέβασε» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η διοίκηση του τουριστικού αξιοθέατου, αναφέρεται πως «βρίσκεται σε εξέλιξη επέμβαση στην έπαυλη των Βερσαλλιών».

«Οι δυνάμεις ασφαλείας βρίσκονται στο σημείο. Αποφύγετε την περιοχή και ακολουθήστε τις οδηγίες των αρχών. Μην αναμεταδίδετε ψευδείς πληροφορίες» προστίθεται στην ενημέρωση.

 
Σύμφωνα με αστυνομική πηγή, που επικαλείται η γαλλική εφημερίδα «Le Figaro», η εκκένωση των Βερσαλλιών δεν σχετίζεται με τρομοκρατία.

Το Παλάτι των Βερσαλλιών είναι ένα από τα περισότερο επισκέψιμα τουριστικά αξιοθέατα της Γαλλίας, ενω αποτέλεσε το σπίτι του βασιλιά Λουδοβίκου ΙΣΤ' πριν τον αποκεφαλισμό του κατά τη διάρκεια της Γαλλικής Επανάστασης.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Διχασμένη η πολιτική ηγεσία για τη μορφή λύσης του Κυπριακού - Έντονες επιφυλάξεις ενόψει πενταμερούς διάσκεψης- Διαφωνίες και για το πλαίσιο Γκουτέρες

Διχασμένη η πολιτική ηγεσία για τη μορφή λύσης του Κυπριακού - Έντονες επιφυλάξεις ενόψει πενταμερούς διάσκεψης- Διαφωνίες και για το πλαίσιο Γκουτέρες

Στο ίδιο έργο θεατές, θα μπορούσε να είναι ο τίτλος της χθεσινοβραδινής συζήτησης των κομμάτων στη Βουλή των Αντιπροσώπων, για τις τελευταίες εξελίξεις στο κυπριακό, υπό το κεφάλαιο Δ’ ύστερα από εισήγηση του βουλευτή του ΔΗΚΟ, Παύλου Μυλωνά.

BEST OF TOTHEMAONLINE