ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Φονικό στην Πάφο: Στην περιοχή για καταθέσεις μέλη της Αστυνομίας - Ρωτούν το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον του υπόπτου

Φονικό στην Πάφο: Στην περιοχή για καταθέσεις μέλη της Αστυνομίας - Ρωτούν το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον του υπόπτου

Με εντατικό ρυθμό συνεχίζονται οι εξετάσεις από το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων (ΤΑΕ) Πάφου με την λήψη καταθέσεων για τον φόνο που διεπράχθη το βράδυ της Τετάρτης στην Πέγεια με θύμα 43χρονο , σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο κ. Νικολάου ανέφερε πως στόχος του ΤΑΕ Πάφου είναι η συμπλήρωση το ταχύτερο του φακέλου, με σκοπό την πλήρη διαλεύκανση των συνθηκών κάτω από τις οποίες διαπράχθηκε το πρόσφατο έγκλημα προκειμένου η υπόθεση να πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Τα μέλη του ΤΑΕ Πάφου, στο πλαίσιο του ανακριτικού έργου, αναμένεται να λάβουν 35 καταθέσεις από το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον του 50χρονου υπόπτου, ο οποίος, σύμφωνα με την Αστυνομία, έχει ομολογήσει την διάπραξη των αδικημάτων.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία γύρω στις 22:40 την Πέπτη, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία για πυροβολισμούς σε σπίτι στην Πέγεια.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν άμεσα στην περιοχή, όπου εντός της οικίας εντόπισαν νεκρό τον 43χρονο. Για την υπόθεση συνελήφθη ο 50χρονος σύζυγος της αδερφής του θύματος, ο οποίος από χτες Πέμπτη τελεί υπό οκταήμερη κράτηση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έβαλε στόχο να «απογειωθεί» στο φεγγάρι 25χρονος αλλά τελικά πάει... Δικαστήριο - Έτρεχε με 197 χιλιόμετρα την ώρα

Σοβαρό τροχαίο: Στο νοσοκομείο 22χρονος μοτοσικλετιστής - Η κατάσταση της υγείας του

Τον σταμάτησαν για τσιγάρα αλλά δεν πίστευαν τι βρήκαν σπίτι του - Χειροπέδες σε 28χρονο για κατοχή πιστολιού

Παραίτηση: Πόσο χρόνο προειδοποίησης οφείλει να δώσει ο εργοδοτούμενος στον εργοδότη;

Αυτά τα watersports έχουμε στην Κύπρο – Το ηλικιακό όριο, η επικινδυνότητα και τα…«άσπρα πρόβατα»

Καιρός: Στους 40 σκαρφαλώνει ο υδράργυρος - Μένει στα ψηλά αλλά με…βροχές - Σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση



Επιστολή Ολγκίν με έμμεσα μηνύματα για περαιτέρω υποχωρήσεις – Αμηχανία από πλευράς κυβέρνησης

Επιστολή Ολγκίν με έμμεσα μηνύματα για περαιτέρω υποχωρήσεις – Αμηχανία από πλευράς κυβέρνησης

Λίγες ημέρες πριν παραδώσει την έκθεσή της στον ΓΓ των ΗΕ, η προσωπική απεσταλμένη του Αντόνιο Γκουτέρες θέλησε να στείλει ένα μήνυμα προς τον Κυπριακό λαό προκαταλαμβάνοντας ουσιαστικά για το τι θα επακολουθήσει στην έκθεσή της, την οποία θα παραδώσει στον ΓΓ των ΗΕ,στις 10 Ιουλίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top