Συγγνώμη Σούνακ στους Βρετανούς – Υπέβαλε παραίτηση ως πρωθυπουργός

Συγγνώμη Σούνακ στους Βρετανούς – Υπέβαλε παραίτηση ως πρωθυπουργός

«Θα ήθελα να πω καταρχήν συγνώμη. Έδωσα τα πάντα από τη θέση μου και εσείς ως πολίτες αποφασίσατε ότι η ηγεσία του Ηνωμένου Βασιλείου πρέπει να αλλάξει και εσείς είσαστε εκείνοι που αποφασίζετε» δήλωσε στις πρώτες δηλώσεις του ο απερχόμενος πρωθυπουργός του Η. Βασιλείου Ρίσι Σούνακ.

Μιλώντας έξω από τον αριθμό 10 της Ντάουνιγκ Στριτ ο Σούνακ πήρε την πλήρη ευθύνη για την βαριά ήττα των Συντηρητικών. «Λυπάμαι και ζητώ συγνώμη απ’ όλους τους πολίτες που δεν μπορέσαμε να τους ικανοποιήσουμε. Θέλω να ζητήσω συγνώμη από τους βουλευτές που έχασαν τη θέση τους τους στη Βουλή των Κοινοτήτων».

Όπως είπε θα ζητήσει την παραίτησή του και ως αρχηγός του κόμματος των Συντηρητικών όταν ολοκληρωθούν όλες οι απαραίτητες διεργασίες. Έχοντας τη σύζυγό του να του συμπαραστέκεται ο Σούνακ θέλησε να κάνει έναν απολογισμό της θητείας του στο εσωτερικό και το εξωτερικό.

Αναφερόμενος στον Κιρ Στάρμερ είπε ότι του εύχεται τα καλύτερα και ότι από τη θέση του πρωθυπουργού της Βρετανίας θα αντιμετωπίσει πολλές προκλήσεις.

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κατηγορεί τον ΠτΔ για «προσβολή» των Τ/κ ο Τατάρ - «Εξυπηρετεί τις δικές του ατζέντες, οξύνει τις εντάσεις»

Κατηγορεί τον ΠτΔ για «προσβολή» των Τ/κ ο Τατάρ - «Εξυπηρετεί τις δικές του ατζέντες, οξύνει τις εντάσεις»

Για «προσβολή» των Τουρκοκυπρίων από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη με τις δηλώσεις του σε σχέση με την υπόθεση παράνομης κράτησης των 5 Ελληνοκυπρίων στα κατεχόμενα, κάνει λόγο ο Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE