LIKE ONLINE

Νέα Σελήνη Ιουλίου: Ποια ζώδια επηρεάζονται περισσότερο

Νέα Σελήνη Ιουλίου: Ποια ζώδια επηρεάζονται περισσότερο

Η Νέα Σελήνη συμβαίνει κάθε μήνα και σηματοδοτεί την έναρξη ενός νέου σεληνιακού κύκλου, ο οποίος είναι η τέλεια στιγμή για να αφήσετε το παρελθόν στο παρελθόν και να κοιτάξετε μπροστά.

Αυτόν τον μήνα, η νέα σελήνη πραγματοποιείται στις 5 Ιουλίου στον Καρκίνο – μια από τις καλύτερες θέσεις για να βρίσκεται το φεγγάρι. Η Σελήνη είναι ο κυβερνήτης του Καρκίνου, που ενσαρκώνει μια συναισθηματική, δημιουργική και ειλικρινή ουσία.

Κρατώντας μας τρυφερά, όπως θα έκανε μια μητέρα, η νέα σελήνη στον Καρκίνο μας καλεί να σκεφτούμε πώς μπορούμε να φροντίσουμε τον εαυτό μας και τον κόσμο ακούγοντας τι χρειάζεται ο συναισθηματικός μας κόσμο.

Η ευαλωτότητα είναι το κλειδί σε κάθε διέλευση Καρκίνου, γι’ αυτό και τα παρακάτω ζώδια την αγκαλιάζουν αυτή την περίοδο, χωρίς δισταγμό, και φέρνουν τις ανάγκες τους στο προσκήνιο.

Κριός

Η νέα σελήνη επιφυλάσσει δυνατότητες για εσάς, το σπίτι και την οικογένειά σας. Χρησιμοποιήστε τη για να βρείτε τη θέση σας στο σπίτι και την οικογένειά σας. Να είστε εκεί και να συμμετέχετε ενεργά στις εμπειρίες τους, αντί να ζείτε στον δικό σας κόσμο. Ο κυρίαρχος πλανήτης σας, ο Άρης, κατά τη διάρκεια της Νέας Σελήνης, βρίσκεται στο σταθερό ζώδιο του Ταύρου, οπότε εξασκηθείτε στην υπομονή με τον εαυτό σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Η υπομονή δεν είναι πάντα στη φύση σας, αλλά θα επιτρέψει πιο προσεκτικές συνδέσεις με τους αγαπημένους σας.

Καρκίνος

Ξεκινάτε ένα νέο κεφάλαιο αυτογνωσίας και έκφρασης. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας κρύβει τόση δύναμη ώστε να βγείτε στον κόσμο με μια ανανεωμένη αίσθηση ελέγχου. Αφήνετε τον κόσμο να μάθει πού βρίσκεστε και να σας δεχθεί όπως είστε ή καθόλου. Το φεγγάρι σάς κυβερνά, οπότε, όπως είναι φυσικό, αυτή η περίοδος θα είναι έντονη συναισθηματικά, αλλά με θετικά συναισθήματα. Ως φροντιστής όλων των άλλων, έχετε επίγνωση του τι χρειάζεστε εσείς και οι άλλοι άνθρωποι. Αυτή η Νέα Σελήνη σας υπενθυμίζει να φροντίζετε τον εαυτό σας αντί να εστιάζετε όλη σας την ενέργεια σε αυτό που θέλουν οι άλλοι.

Ζυγός

Μεγάλες αλλαγές είναι στον ορίζοντα, καθώς αυτή η Νέα Σελήνη σας βοηθά να φτάσετε εκεί που θέλετε να πάτε και να αφήσετε το στίγμα σας σε αυτό τον κόσμο. Το νέο φεγγάρι μπορεί να επιφέρει μια αλλαγή στην καριέρα σας. Δώστε προσοχή στους ανθρώπους που σας ενθαρρύνουν να κάνετε ένα άλμα προς κάτι που βρίσκεται πιο κοντά σε αυτό που είστε και σε αυτό που πρεσβεύετε. Κυβερνάστε από την Αφροδίτη, η οποία βρίσκεται πιο κοντά στη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, δίνοντάς σας μια υποστηρικτική ώθηση φρέσκων ιδεών σχετικά με το πώς θέλετε να δημιουργήσετε μια όμορφη ζωή.

ΠΗΓΗ: marieclaire

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έξαρση κρουσμάτων Covid: Ποια ηλικία έχει την υψηλότερη αθροιστική επίπτωση; Aπαντά ο Καραγιάννης

Βρετανίδα κατάγγειλε τον βιασμό της στην Αγία Νάπα - Οι ισχυρισμοί της 18χρονης και η κατάθεση του υπόπτου

Ζητά ονόματα από την Αννίτα ο Κρις Τριανταφυλλίδης - Ποιοι εργάστηκαν εναντίον του ΔΗΣΥ

Παραίτηση: Πόσο χρόνο προειδοποίησης οφείλει να δώσει ο εργοδοτούμενος στον εργοδότη;

Αυτά τα watersports έχουμε στην Κύπρο – Το ηλικιακό όριο, η επικινδυνότητα και τα…«άσπρα πρόβατα»

Θρήνος για τον 22χρονο μουσικό Σήφη Γιανναράκη που απανθρακώθηκε στα Χανιά - Δείτε φωτογραφίες από το καμένο όχημά του



Νέος συναγερμός στις Αρχές, καίγονται ευκάλυπτοι στην Επαρχία Λεμεσού - Δείτε βίντεο

Νέος συναγερμός στις Αρχές, καίγονται ευκάλυπτοι στην Επαρχία Λεμεσού - Δείτε βίντεο

Νέος συναγερμός ξέσπασε στις Αρχές, το μεσημέρι της Δευτέρας 08 Ιουλίου για νέα πυρκαγιά στην Επαρχία Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top