ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Όταν ο Φειδίας ανακαλύπτει... «δωρεάν» ανθρακούχο νερό στο Ευρωκοινοβούλιο - Παραδέχεται αποτυχία και επιστρέφει με poll στους followers του - Δείτε βίντεο

Όταν ο Φειδίας ανακαλύπτει... «δωρεάν» ανθρακούχο νερό στο Ευρωκοινοβούλιο - Παραδέχεται αποτυχία και επιστρέφει με poll στους followers του - Δείτε βίντεο

Με νέο βίντεο από τις «περιπέτειές» του στο Ευρωκοινοβούλιο επανέρχεται ο Tiktoker Κύπριος ευρωβουλευτής Φειδίας Παναγιώτου.

Μέσω ενός νέου βίντεο που μοιράστηκε με το κοινό του στα social media, ο Φειδίας Παναγιώτου ανακάλυψε όπως χαρακτηριστικά λέει ένα «μυστικό μηχάνημα» στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Πιο απλά, ο TikToker βρήκε ένα μηχάνημα που προσφέρει δωρεάν ανθρακούχο νερό, όπως επίσης και μεταλλικό νερό, ζεστό ή παγωμένο.

Κι όλα αυτά μετά το βίντεο που ο Φειδίας Παναγιώτου γύρισε με τον influencer Αλέξανδρο Κοψιάλη στην πλατεία Συντάγματος, όπου παροτρύνουν εφήβους και ανήλικα παιδιά να κάνουν διάφορα ακραία challenges για να εισπράξουν 50 ευρώ, ζητώντας τους -μεταξύ άλλων- ακόμη και να μασήσουν γόπα από τσιγάρο...

Στο βίντεο ο Κύπριος ευρωβουλευτής δείχνει εξαιρετικά ενθουσιασμένος από την ανακάλυψή του, καθώς στο Ευρωκοινοβούλιο παρέχεται δωρεάν, ενώ σε όλα τα υπόλοιπα μέρη στην Ευρώπη, το ανθρακούχο νερό είναι επί πληρωμή. Τελικά, ίσως και να μην είναι τόσο «φλώρικο» - όπως είχε χαρακτηρίσει το Ευρωκοινοβούλιο - μετά από την ανακάλυψη αυτή.

Υπενθυμίζεται πως ο Φειδίας Παναγιώτου τερμάτισε τρίτος στις ευρωεκλογές και είναι πλέον ένας από τους έξι εκπροσώπους της Κύπρου στο Ευρωκοινοβούλιο. Ενημερώνει συχνά τους χιλιάδες ακόλουθούς του του για το πώς περνά στις Βρυξέλλες, μέσω των social media.

@fidiaspanayiotou

 

♬ original sound - Fidias Panayiotou

Ρωτάει τους ακολούθους αν πρέπει να μπει σε πολιτική ομάδα

Σε άλλη πρόσφατη ανάρτησή του, ο Φειδίας Παναγιώτου ζήτησε από τους ακολούθους του να ψηφίσουν και να αποφασίσουν για εκείνον αν θα πρέπει να παραμείνει ανεξάρτητος ευρωβουλευτής ή να ενταχθεί σε κάποια από τις υπάρχουσες πολιτικές ομάδες του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Το εντυπωσιακό είναι ότι ο Κύπριος ευρωβουλευτής στο συγκεκριμένο post του παραθέτει τις απολύτως στοιχειώδεις πληροφορίες για τη σύνθεση του Ευρωκοινοβουλίου αλλά δεν μπαίνει στον κόπο να προσδιορίσει ποια είναι η πολιτική του τοποθέτηση ή έστω ποια από τις υπάρχουσες πολιτικές πλατφόρμες είναι εγγύτερα στις πολιτικές απόψεις του.

@fidiaspanayiotou

 

♬ original sound - Fidias Panayiotou

Πηγή: lifo.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έξαρση κρουσμάτων Covid: Ποια ηλικία έχει την υψηλότερη αθροιστική επίπτωση; Aπαντά ο Καραγιάννης

Βρετανίδα κατάγγειλε τον βιασμό της στην Αγία Νάπα - Οι ισχυρισμοί της 18χρονης και η κατάθεση του υπόπτου

Ζητά ονόματα από την Αννίτα ο Κρις Τριανταφυλλίδης - Ποιοι εργάστηκαν εναντίον του ΔΗΣΥ

Παραίτηση: Πόσο χρόνο προειδοποίησης οφείλει να δώσει ο εργοδοτούμενος στον εργοδότη;

Αυτά τα watersports έχουμε στην Κύπρο – Το ηλικιακό όριο, η επικινδυνότητα και τα…«άσπρα πρόβατα»

Θρήνος για τον 22χρονο μουσικό Σήφη Γιανναράκη που απανθρακώθηκε στα Χανιά - Δείτε φωτογραφίες από το καμένο όχημά του



Συνεχίζουν τις ετοιμασίες για τον Κρατικό Προϋπολογισμό - Παίρνουν σειρά τα άλλα Υπουργεία

Συνεχίζουν τις ετοιμασίες για τον Κρατικό Προϋπολογισμό - Παίρνουν σειρά τα άλλα Υπουργεία

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top