Ζάκυνθος – Αιματηρή συμπλοκή στον Λαγανά: Συνελήφθησαν 12 άτομα, αναζητούνται 2 ακόμα

Ζάκυνθος – Αιματηρή συμπλοκή στον Λαγανά: Συνελήφθησαν 12 άτομα, αναζητούνται 2 ακόμα

Συνελήφθησαν, σήμερα (05.07.2024) τις πρώτες πρωινές ώρες, στη Ζάκυνθο, από αστυνομικούς Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ζακύνθου, δώδεκα άτομα, εκ των οποίων, έντεκα ημεδαποί και ένας αλλοδαπός, ηλικίας από 17 έως 23 ετών, που συμμετείχαν σε συμπλοκή, ενώ αναζητούνται δύο ακόμη.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της αστυνομίας, τις πρώτες πρωινές ώρες, σήμερα (05.07.2024), σε κατάστημα στην περιοχή του Λαγανά, έλαβε χώρα επεισόδιο μεταξύ δεκατεσσάρων νεαρών ατόμων, διαχωρισμένων σε έξι και οκτώ άτομα, αντίστοιχα, που εξελίχθηκε σε συμπλοκή έξω στο δρόμο. Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής, 20χρονος που συμμετείχε σ’ αυτή, με τη χρήση μαχαιριού τραυμάτισε, τέσσερα άτομα, ηλικίας 17 έως 21 ετών, ενώ ένα ακόμη άτομο, ηλικίας 20 ετών, τραυματίστηκε από γροθιές και λακτίσματα.

Σε βάρος όλων των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της συμπλοκής, ενώ, επιπλέον, κατηγορούνται κατά περίπτωση για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε συνδυασμό με το νόμο περί όπλων και επικίνδυνες σωματικές βλάβες από κοινού.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Ζακύνθου, στο πλαίσιο της οποίας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το μαχαίρι που χρησιμοποιήθηκε, καθώς και 9 κινητά τηλέφωνα από τους εμπλεκόμενους. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βγαίνει μπροστά ο δημοσιογράφος που φαίνεται να βοήθησε τη «Σάντη» - «Σκέψου τα παιδιά σου, σήκω φύγε τώρα»

Βγαίνει μπροστά ο δημοσιογράφος που φαίνεται να βοήθησε τη «Σάντη» - «Σκέψου τα παιδιά σου, σήκω φύγε τώρα»

Η υπόθεση της «Σάντη» φαίνεται να αποκτά διαστάσεις και εκτός Κύπρου. Η ιστοσελίδα Documento φιλοξενεί παρέμβαση του δημοσιογράφου Στέλιος Ορφανίδης, ο οποίος, σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται, ήταν το πρώτο πρόσωπο στο οποίο απευθύνθηκε η «Σάντη» προκειμένου να καταγγείλει περιστατικά βιασμού, καθώς και φερόμενη δράση κυκλώματος διαφθοράς στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE