ΔΙΕΘΝΗ

ΗΠΑ: Ο Μπάιντεν λέει στο ABC ότι η επίδοσή του στο ντιμπέιτ με τον Τραμπ ήταν μια κακή παρένθεση

ΗΠΑ: Ο Μπάιντεν λέει στο ABC ότι η επίδοσή του στο ντιμπέιτ με τον Τραμπ ήταν μια κακή παρένθεση

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν αναγνώρισε για πολλοστή φορά ότι η εμφάνισή του στην προ ημερών τηλεμαχία με τον Ντόναλντ Τραμπ δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες, υπογραμμίζοντας όμως ότι ήταν μια κακή παρένθεση – ένα μεμονωμένο συμβάν λόγω του κρυολογήματος που τον ταλαιπωρούσε.

Τα σχόλια αυτά διατυπώθηκαν από τον Μπάιντεν κατά τη συνέντευξη που παραχώρησε στο τηλεοπτικό δίκτυο ABC και απόσπασμά της είδε το φως της δημοσιότητας.

«Αισθανόμουν χάλια… είχα ένα άσχημο κρυολόγημα» εκείνη την ημέρα, είπε ο Μπάιντεν. Ο Τζορτζ Στεφανόπουλος τον ρώτησε ευθέως αν παρακολούθησε αργότερα την τηλεμαχία για να σχηματίσει καλύτερη άποψη σχετικά με την επίδοσή του. «Δεν νομίζω, όχι» απάντησε ο Μπάιντεν.

Η απογοητευτική επίδοση του 81χρονου Δημοκρατικού προέδρου στο ντιμπέιτ με τον 78χρονο Ρεπουμπλικάνο αντίπαλό του, στις 27 Ιουνίου, είχε ως αποτέλεσμα να μπαίνει στο μικροσκόπιο κάθε δημόσια εμφάνιση του Τζο Μπάιντεν.

Ολόκληρη η συνέντευξη του προέδρου Τζο Μπάιντεν θα μεταδοθεί από το ABC στις 3 τα ξημερώματα, ώρα Ελλάδος.


Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Βοσνία - Ερζεγοβίνη: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η χώρα από τις πλημμύρες - 19 νεκροί, σπίτια βυθίστηκαν στο νερό - Βίντεο

• Κακοκαιρία Κασσάνδρα: Ξεκίνησε να «χτυπά» τη Δυτική Ελλάδα - Έντονα προβλήματα στην Κέρκυρα - Βίντεο

• Άγρια συμπλοκή στις Κεντρικές Φυλακές: «Έπεσε» ξύλο μεταξύ κρατουμένων για... φαγητό - Δύο τραυματίες

• Κούβα: Μπλακ άουτ στο μισό νησί λόγω έλλειψης καυσίμων

• STEM: Μια σύγχρονη παιδαγωγική προσέγγιση εφαρμόζεται στα σχολεία της Κύπρου - Επιθεωρητής εξηγεί στο «Τ» τι ακριβώς είναι

• Φειδίας Παναγιώτου – Στυλιάνα Αβερκίου: Ταξιδεύει και πάλι το ζευγάρι – Δείτε τον να κοιμάται στα πόδια της αγαπημένης του – Βίντεο



ΠτΔ: Η συνάντηση στη ΝΥ να αποτελέσει το πρώτο βήμα για επανέναρξη συνομιλιών

ΠτΔ: Η συνάντηση στη ΝΥ να αποτελέσει το πρώτο βήμα για επανέναρξη συνομιλιών

Είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος και μεταβαίνω στις 15 Οκτωβρίου στη Νέα Υόρκη με την προσδοκία ότι αυτή η συνάντηση θα αποτελέσει το πρώτο σημαντικό βήμα για ουσιαστική επανέναρξη των συνομιλιών, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στην ομιλία του στο Συνέδριο για το Κυπριακό με τίτλο «Κυπριακό: ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ», το οποίο διοργανώνει το ΑΚΕΛ μεταξύ 4 και 5 Οκτωβρίου στη Λευκωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top