Λήμνος: Ασθενής έδειξε την ευγνωμοσύνη του στέλνοντας... 25 τυλιχτά στα επείγοντα νοσοκομείου

Λήμνος: Ασθενής έδειξε την ευγνωμοσύνη του στέλνοντας... 25 τυλιχτά στα επείγοντα νοσοκομείου

Αξιοσημείωτος ήταν ο τρόπος, με τον οποίο ένας άνδρας επέλεξε να πει ευχαριστώ στο ιατρικό προσωπικό ενός νοσοκομείου στη Λήμνο, όπου χρειάστηκε να πάει, καθώς υπέφερε από κοιλιακούς πόνους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του limnosreport.gr, ο άνδρας, βρέθηκε στην Λήμνο προσκεκλημένος σε γάμο και θα έμενε λίγες ημέρες ακόμα στο νησί.

Αλλά η ευχαρίστηση των διακοπών του διακόπηκε από έντονους κοιλιακούς πόνους, που τον οδήγησαν την Τετάρτη 3 Ιουλίου στο νοσοκομείο, όπου και οι Εφημερεύοντες Γιατροί και Νοσηλευτικό προσωπικό αντιμετώπισαν με επιτυχία το περιστατικό και μετά από λίγη ώρα ο άνδρας αποχώρησε για να επιστρέψει στο μέρος όπου διέμενε.

Όμως, πριν επιστρέψει στο διαμέρισμα του για να ξεκουραστεί από την ταλαιπωρία, έκανε μια στάση σε σουβλατζίδικο της πόλης και έστειλε 25 πίτες με γύρο (τυλιχτά) στο Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου σε μια ένδειξη ευγνωμοσύνης για τις υπηρεσίες τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Βασιζόμαστε στη συνεχή υποστήριξη του ΗΒ για την επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Βασιζόμαστε στη συνεχή υποστήριξη του ΗΒ για την επανένωση της Κύπρου

Βασιζόμαστε στη συνεχή υποστήριξη του Ηνωμένου Βασιλείου για την επανένωση της Κύπρου και του λαού της, για τον τερματισμό της τουρκικής στρατιωτικής κατοχής σε ευρωπαϊκό έδαφος, δήλωσε ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης στην ομιλία του στη δεξίωση του Ύπατου Αρμοστή του Ηνωμένου Βασιλείου στη Λευκωσία με αφορμή τον εορτασμό των γενεθλίων του Βασιλιά Καρόλου Γ'.

BEST OF TOTHEMAONLINE