Λευκωσία: Συνελήφθη αστυνομικός για υπόθεση βιασμού - Τέθηκε σε διαθεσιμότητα

Λευκωσία: Συνελήφθη αστυνομικός για υπόθεση βιασμού - Τέθηκε σε διαθεσιμότητα

Μια υπόθεση με την εμπλοκή αστυνομικού βρίσκεται ενώπιον της Αστυνομίας και συγκεκριμένα του τμήματος που διερευνά υποθέσεις βίας στην οικογένεια.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, o αστυνομικός συνελήφθη για υπόθεση βιασμού, ενώ οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, το οποίο εξέδωσε διάταγμα προσωποκράτησης του για τέσσερις ημέρες.

Η σύλληψη του αστυνομικού, ήρθε μετά την καταγγελία της συζύγου του, η οποία ισχυρίστηκε πως άσκησε βία σε βάρος της και ήρθε σε σεξουαλική επαφή μαζί της, παρά την θέληση της.

Ο εν λόγω αστυνομικός τέθηκε σε διαθεσιμότητα, ενώ σε βάρος του διερευνάται τόσο ποινική όσο και πειθαρχική υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Υπόθεση Θανάση: Έκπληξη για απόρριψη αιτήματος από ΓΕ ο δικηγόρος της οικογένειας - Ενδεχόμενο προσφυγής στο ΕΔΑΔ

Υπόθεση Θανάση: Έκπληξη για απόρριψη αιτήματος από ΓΕ ο δικηγόρος της οικογένειας - Ενδεχόμενο προσφυγής στο ΕΔΑΔ

Έκπληξη για την απόρριψη από τον Γενικό Εισαγγελέα του αιτήματος για διορισμό ανεξάρτητων ποινικών κατηγόρων στην υπόθεση Θανάση Νικολάου εξέφρασε στο ΚΥΠΕ ο δικηγόρος της οικογένειας Νίκος Κληρίδης, σημειώνοντας παράλληλα ότι θα συζητήσει με την οικογένεια το ενδεχόμενο προσφυγής στο ΕΔΑΔ. 

BEST OF TOTHEMAONLINE