Έφαγε 51 χοτ ντογκ σε διαγωνισμό και ξαναέγινε πρωταθλήτρια

Έφαγε 51 χοτ ντογκ σε διαγωνισμό και ξαναέγινε πρωταθλήτρια

Σε έναν παραδοσιακό διαγωνισμό φαγητού στο Μπρούκλιν για την επέτειο της 4ης Ιουλίου, μια γυναίκα ονόματι Miki Sudo κατάφερε να φάει 51 χοτ ντογκ και στέφθηκε πρωταθλήτρια.

Η Miki Sudo κατέκτησε τον τίτλο των γυναικών στον ετήσιο διαγωνισμό Nathan’s Hot Dog Eating Contest καταβροχθίζοντας 51 χοτ ντογκ σε μόλις 10 λεπτά ενώ στη δεύτερη θέση ήρθε η Mayoi Ebihara από το Τόκιο με 37 χοτ ντογκ και τρίτη η Michelle Lesco από την Αριζόνα καταναλώνοντας 23,5 λουκάνικα.

Δεν είναι φυσικά η πρώτη χρονιά που το πετυχαίνει η Sudo μιας και είναι πρωταθλήτρια τα τελευταία εννέα χρόνια, από την πρώτη της διοργάνωση το 2014.

Το προηγούμενο προσωπικό ρεκόρ της Sudo ήταν το 2020, όταν κατανάλωσε το εκπληκτικό αριθμό των 48,5 χοτ ντογκ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από το «Κράτος Μαφία» στις Προεδρικές Εκλογές του 2028- Η ώρα του Αναστασιάδη και ο πόλεμος ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ που μόλις άρχισε

Από το «Κράτος Μαφία» στις Προεδρικές Εκλογές του 2028- Η ώρα του Αναστασιάδη και ο πόλεμος ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ που μόλις άρχισε

Η δημοσιογραφική διάσκεψη που θα παραχωρήσει σήμερα στις 11.00 ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα σημαντικότερα πολιτικά γεγονότα των τελευταίων μηνών. Όχι μόνο επειδή θα επιχειρήσει να απαντήσει στα όσα καταγράφονται στο πόρισμα της Αρχής κατά της Διαφθοράς για το βιβλίο «Κράτος Μαφία», αλλά και επειδή η συζήτηση που έχει ανοίξει, ξεπερνά κατά πολύ το πρόσωπό του.

BEST OF TOTHEMAONLINE