Σοβαρό τροχαίο: Στο νοσοκομείο 22χρονος μοτοσικλετιστής - Η κατάσταση της υγείας του

Σοβαρό τροχαίο: Στο νοσοκομείο 22χρονος μοτοσικλετιστής - Η κατάσταση της υγείας του

Σε σοβαρή κατάσταση, στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Νοσοκομείου Πάφου, νοσηλεύεται 22χρονος, ο οποίος τραυματίστηκε σε νέα οδική σύγκρουση, που συνέβη χθες βράδυ, στην Πάφο.

Η σύγκρουση συνέβη γύρω στις 10.30μ.μ., στη λεωφόρο Κόλπου των Κοραλίων, όταν ο 22χρονος, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας που οδηγούσε, με αποτέλεσμα αυτή να προσκρούσει σε σταθμευμένο αυτοκίνητο και να ανατραπεί.

Ο 22χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία, στη μονάδα εντατικής θεραπείας. Όπως διαπιστώθηκε από τις ιατρικές εξετάσεις υπέστη κατάγματα λεκάνης, δεξιού χεριού και κρανίου, ενώ φέρει αιμορραγική θλάση στον εγκέφαλο. Η κατάσταση της υγείας του περιγράφεται ως σοβαρή αλλά σταθερή.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πέγειας διερευνά τα αίτια της σύγκρουσης.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE