Τραγωδία στην Κρήτη: Νεκρός 22χρονος οδηγός - Απανθρακώθηκε μέσα στο αυτοκίνητό του

Τραγωδία στην Κρήτη: Νεκρός 22χρονος οδηγός - Απανθρακώθηκε μέσα στο αυτοκίνητό του

Τη ζωή του έχασε, σήμερα, περίπου στις 3:30 τα ξημερώματα ένας 22χρονος άνδρας στον Βάμμο Αποκορώνου στα Χανιά.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε, κάτω από συνθήκες που ερευνούν οι Αρχές, προσέκρουσε πάνω σε ένα δέντρο και τυλίχθηκε στις φλόγες. Ο άτυχος άνδρας δεν κατάφερε να βγει από το φλεγόμενο αυτοκίνητο και βρήκε τραγικό θάνατο.

Στο σημείο της τραγωδίας μετέβησαν πυροσβέστες και διασώστες του ΕΚΑΒ, όμως δεν μπόρεσαν να προσφέρουν καμία βοήθεια στον νεαρό οδηγό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες στο ΙΧ αυτοκίνητο δεν επέβαιναν άλλα άτομα.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

Στη λειτουργία του Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων εντός της ερχόμενης εβδομάδας στοχεύει η Πυροσβεστική Υπηρεσία, όπως αναφέρθηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, κατά την ξενάγησή του στις εγκαταστάσεις του ΕΣΚΥΠΥ, στο Αρχηγείο της Πυροσβεστικής, στη Λακατάμια την Τρίτη, μετά την τέλεση των εγκαινίων του.

BEST OF TOTHEMAONLINE