Θρήνος για τον 22χρονο μουσικό Σήφη Γιανναράκη που απανθρακώθηκε στα Χανιά - Δείτε φωτογραφίες από το καμένο όχημά του

Θρήνος για τον 22χρονο μουσικό Σήφη Γιανναράκη που απανθρακώθηκε στα Χανιά - Δείτε φωτογραφίες από το καμένο όχημά του

Σοκ προκάλεσε στην Κρήτη η νέα τραγωδία στην άσφαλτο, όπου ένας 22χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του, όταν το όχημά του αμέσως μετά το τροχαίο τυλίχθηκε στις φλόγες.

Σύμφωνα με το cretalive.gr ο νεκρός είναι ο Σήφης Γιανναράκης, ο οποίος ασχολείτο με την κρητική παραδοσιακή μουσική, ως τραγουδιστής και οργανοπαίκτης.

Όπως φαίνεται στις εικόνες και το βίντεο του Creta24, το όχημα του άτυχου νεαρού, που κινούνταν στην περιοχή του Βάμου Αποκορώνου, ξέφυγε της πορείας του και προσέκρουσε στον κορμό ενός ευκάλυπτου που βρίσκεται στην άκρη του δρόμου.

troxaio-kriti-1

Η σφοδρότητα της πρόσκρουσης ήταν τέτοια που το όχημα εκτινάχθηκε στη συνέχεια στο αντίθετο ρεύμα, γκρέμισε τοιχίο και κατέληξε σε χωράφι όπου «λαμπάδιασε», ενώ ο νεαρός οδηγός βρισκόταν μέσα σε αυτό.

Οι άνδρες της Πυροσβεστικής και του ΕΚΑΒ που έσπευσαν στο σημείο δεν μπόρεσαν να προσφέρουν καμία βοήθεια στον νεαρό, ο οποίος απανθρακώθηκε μέσα στο φλεγόμενο όχημα.

troxaio-kriti-2


Η σορός του άτυχου άνδρα παρελήφθη από το ΕΚΑΒ.

Πηγή: creta24

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Κλείδωσε» η κοινή συνάντηση Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν με Ολγκίν

«Κλείδωσε» η κοινή συνάντηση Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν με Ολγκίν

Στις 11 Δεκεμβρίου θα επισκεφθούν από κοινού οι δύο ηγέτες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τ/κ ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, τη Διερευνητική Επιτροπή για τους Αγνοούμενους και ακολούθως θα έχουν κοινή συνάντηση υπό την καθοδήγηση της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, σύμφωνα με ανακοίνωση του Εκπροσώπου  των ΗΕ στην Κύπρο, Αλίμ Σιντίκ.