Γενέθλια για τη μικρή μαχήτρια Βασιλική Εφραιμία: Τα γιόρτασαν στο Παιδοογκολογικό - Φωτογραφίες

Γενέθλια για τη μικρή μαχήτρια Βασιλική Εφραιμία:  Τα γιόρτασαν στο Παιδοογκολογικό - Φωτογραφίες

Γενέθλια για την μικρή μαχήτρια Βασιλική Εφραιμία, η οποία δίνει τον δικό της αγώνα.

Φίλοι, οικογένεια και προσωπικό του νοσοκομείου, γιόρτασαν μαζί με την μικρή Βασιλική, την ξεχωριστή αυτή μέρα.

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Γονέων και Φίλων ι Μονάδας, με μια ανάρτηση του, ευχήθηκε στην μικρή Βασιλική Εφραιμία, αναφέροντας :

«Είσαι φτιαγμένη από αστερόσκονη... Μικρή μας Βασιλική Εφραιμία, Χρόνια πολλά, χρόνια όμορφα, χρόνια ονειρεμένα, Να είσαι ευλογημένη, γεμάτη χαρά και φως η ζωή σου. Υγεία να σε συντροφεύει και να σκορπάς μόνο χαμόγελα!»

 Δείτε την ανάρτηση εδώ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα κινητικότητα για το GSI στην Ανατολική Μεσόγειο – Πότε αναμένεται να ξεκινήσουν οι έρευνες

Νέα κινητικότητα για το GSI στην Ανατολική Μεσόγειο – Πότε αναμένεται να ξεκινήσουν οι έρευνες

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως βρίσκεται η διαδικασία επανέναρξης των ερευνών για την πόντιση καλωδίων στην Ανατολική Μεσόγειο. Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, το υπό γαλλική σημαία ερευνητικό σκάφος «Αμπέιγ Μαρανγκό» (Abeille Marengo) απέπλευσε από το λιμάνι της Νάπολης με προορισμό το Ηράκλειο, όπου αναμένεται να φτάσει την Τρίτη 27/10.

BEST OF TOTHEMAONLINE