Πήγαινε ως πελάτης σε δυο μεγάλα αθλητικά κέντρα της Λευκωσίας και βιντεοσκοπούσε γυμνούς άνδρες!

Πήγαινε ως πελάτης σε δυο μεγάλα αθλητικά κέντρα της Λευκωσίας και βιντεοσκοπούσε γυμνούς άνδρες!

Δυο πολύ μεγάλα αθλητικά κέντρα στη Λευκωσία, τα οποία δέχονται καθημερινά αρκετό κόσμο για διάφορες δραστηριότητες, ήταν ο στόχος του 39χρονου, ο οποίος τοποθέτησε κρυφές κάμερες και βιντεοσκοπούσε άνδρες στα αποδυτήρια.

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες της αστυνομίας μετά την σύλληψη 39χρονου άνεργου Ελληνοκύπριου από την Ανθούπολη, ο οποίος φέρεται να τοποθέτησε κάμερες στα αποδυτήρια δυο πολύ μεγάλων αθλητικών  κέντρων στη Λευκωσία και βιντεοσκοπούσε άνδρες, που έκαναν ντους και άλλαζαν ρούχα.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδης, σε δηλώσεις του το μεσημέρι της Παρασκευής, 02/09/2015, είπε ότι γίνεται λήψη κατάθεσης, για να διαφανεί εάν υπάρχουν άλλα αδικήματα εναντίον του 39χρονου.

Η σύλληψη του έγινε στο σπίτι του, ενώ κατασχέθηκε ο ηλεκτρονικός του υπολογιστής. Όλα τα τεκμήρια, είπε ο κύριος Αγγελίδης, θα τύχουν επιστημονικής έρευνας.

Ο 39χρονος τέλει υπό κράτηση για τέσσερις ημέρες.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Το μήνυμα Κωνσταντίνου Κόμπου - Το παιχνίδι εντυπώσεων και οι κόκκινες γραμμές

Κυπριακό: Το μήνυμα Κωνσταντίνου Κόμπου - Το παιχνίδι εντυπώσεων και οι κόκκινες γραμμές

Σε μια περίοδο όπου οι ισορροπίες στο Κυπριακό παραμένουν εύθραυστες, η Λευκωσία επιχειρεί να κρατήσει τη διαδικασία εντός θεσμικού πλαισίου και να αποτρέψει ερμηνείες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε νέα αδιέξοδα. Η δημόσια τοποθέτηση του Υπουργού Εξωτερικών Κωνσταντίνου Κόμπου απέναντι στις πρόσφατες δηλώσεις της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, αποτελεί σαφή μήνυμα προς όλα τα μέρη: το Κυπριακό δεν κινείται με ερμηνείες ούτε με αποσπασματικές ερμηνείες δηλώσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE