Πήγαινε ως πελάτης σε δυο μεγάλα αθλητικά κέντρα της Λευκωσίας και βιντεοσκοπούσε γυμνούς άνδρες!

Πήγαινε ως πελάτης σε δυο μεγάλα αθλητικά κέντρα της Λευκωσίας και βιντεοσκοπούσε γυμνούς άνδρες!

Δυο πολύ μεγάλα αθλητικά κέντρα στη Λευκωσία, τα οποία δέχονται καθημερινά αρκετό κόσμο για διάφορες δραστηριότητες, ήταν ο στόχος του 39χρονου, ο οποίος τοποθέτησε κρυφές κάμερες και βιντεοσκοπούσε άνδρες στα αποδυτήρια.

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες της αστυνομίας μετά την σύλληψη 39χρονου άνεργου Ελληνοκύπριου από την Ανθούπολη, ο οποίος φέρεται να τοποθέτησε κάμερες στα αποδυτήρια δυο πολύ μεγάλων αθλητικών  κέντρων στη Λευκωσία και βιντεοσκοπούσε άνδρες, που έκαναν ντους και άλλαζαν ρούχα.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδης, σε δηλώσεις του το μεσημέρι της Παρασκευής, 02/09/2015, είπε ότι γίνεται λήψη κατάθεσης, για να διαφανεί εάν υπάρχουν άλλα αδικήματα εναντίον του 39χρονου.

Η σύλληψη του έγινε στο σπίτι του, ενώ κατασχέθηκε ο ηλεκτρονικός του υπολογιστής. Όλα τα τεκμήρια, είπε ο κύριος Αγγελίδης, θα τύχουν επιστημονικής έρευνας.

Ο 39χρονος τέλει υπό κράτηση για τέσσερις ημέρες.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η ρητορική μετατόπιση Ερχιουρμάν - Η ανοχή  Γκουτέρες και ο προβληματισμός της Λευκωσίας

Κυπριακό: Η ρητορική μετατόπιση Ερχιουρμάν - Η ανοχή Γκουτέρες και ο προβληματισμός της Λευκωσίας

Οι τοποθετήσεις του κατοχικού ηγέτη ότι στο Κυπριακό «κινούνται από το ίδιο σημείο με την Τουρκία» δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητες. Δεν πρόκειται για μια ακόμη διαπραγματευτική διατύπωση- είναι πολιτική δήλωση στρατηγικής κατεύθυνσης. Όταν η αφετηρία ταυτίζεται με εκείνη της Άγκυρας, η οποία έχει επισήμως υιοθετήσει τη λύση δύο κρατών, τότε το ερώτημα δεν είναι διαδικαστικό, αλλά ουσιαστικό: σε ποια βάση επιδιώκεται επανέναρξη συνομιλιών;

BEST OF TOTHEMAONLINE