LIFESTYLE

Μάθιου Πέρι: Η δεύτερη γυναίκα που συνδέεται με τον θάνατό του - Την είχαν απομακρύνει από τα παιδιά της

Μάθιου Πέρι: Η δεύτερη γυναίκα που συνδέεται με τον θάνατό του - Την είχαν απομακρύνει από τα παιδιά της

Ο θάνατος του Μάθιου Πέρι είχε προκαλέσει παγκόσμιο σοκ και θλίψη, καθώς μια μεγάλη μερίδα του πληθυσμού λατρεύει τη σειρά που πρωταγωνιστούσε, Τα Φιλαράκια, ενώ για πολλούς ήταν και ο πιο αγαπητός τους χαρακτήρας, γνωστός ως Τσάντλερ.

Και ενώ όλοι προσπαθούσαν να συνέλθουν από το σοκ και οι έρευνες είχαν κλείσει, λίγους μήνες αργότερα ο φάκελός του άνοιξε ξανά και αυτή τη στιγμή πραγματοποιούνται νέες έρευνες για δολοφονία. Μέχρι στιγμής, δύο γυναίκες σχετίζονται με την υπόθεση.

Η δεύτερη γυναίκα που συνδέεται με τον θάνατο του Μάθιου Πέρι
Η πρώτη είναι η πρώην σύζυγός του, Τσάρλι Σιν, ενώ η δεύτερη είναι, σύμφωνα με τα ξένα Μέσα, η Μπρουκ Μιούλερ. Η τελευταία, συγκεκριμένα, φαίνεται πως σχετίζεται με τη θανατηφόρα υπερβολική δόση κεταμίνης που οδήγησε στον θάνατο του ηθοποιού.

Ο Μάθιου Πέρι έπαιρνε κεταμίνη ως θεραπεία για την κατάθλιψη, ωστόσο επειδή η τελευταία του θεραπεία πραγματοποιήθηκε μιάμιση εβδομάδα πριν πεθάνει και η συγκεκριμένη ουσία μένει στον οργανισμό μόνο για 3 - 4 ώρες, επομένως η δόση που του δόθηκε δεν οδήγησε άμεσα στον θάνατό του. Η νεκροψία, μάλιστα, έδειξε πως βρέθηκαν στον οργανισμό του παρόμοιες ποσότητες κεταμίνης όπως ένας νοσοκομειακός ασθενής υπό γενική αναισθησία.

Η ίδια ήταν και εκείνη εθισμένη, όμως ισχυριζόταν ότι ήταν νηφάλια. Ωστόσο πηγές κάνουν λόγο για «κινούμενο φαρμακείο», ενώ φέρεται να έχουν προκύψει φωτογραφικά στοιχεία που τη δείχνουν τη γυναίκα μαζί με τον ηθοποιό στο γραφείο ενός γιατρού που του συνταγογραφούσε την κεταμίνη.

«Αν οι ομοσπονδιακοί είχαν το κινητό ενός από τους δύο - ειδικά [της δεύτερης διάσημης], επειδή δεν σβήνει τα μηνύματά της - πιθανότατα θα έβρισκαν συνομιλίες σχετικά με το ναρκωτικό, του τύπου "πώς μπορώ να πάρω επιπλέον;". Αυτό δεν θα φανεί καλό για τη διάσημη γυναίκα», αναφέρει χαρακτηριστικά πηγή.

Η Μπρουκ Μιούλερ είχε ανακριθεί από την αστυνομία του Λος Άντζελες αρκετές φορές, λόγω της σύνδεσής τους κατά τη διάρκεια των διαμονών τους στην αποτοξίνωση, αλλά κάθε φορά συνεργαζόταν με τις Αρχές, χωρίς να έχει δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα.

Αξίζει να σημειωθεί πως είναι 46 χρονών και ενώ έχει διάφορα προβλήματα με την κατάχρηση ουσιών ανά τα χρόνια, τον Ιούλιο του 2011 υποβλήθηκε πρώτη φορά σε πρόγραμμα αποτοξίνωσης. Δύο χρόνια αργότερα, τα παιδιά της απομακρύνθηκαν από το σπίτι της, διότι υπήρχαν υποψίες πως έκανε ξανά χρήση ναρκωτικών και μπήκε ξανά σε πρόγραμμα αποτοξίνωσης.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Νέα κίτρινη προειδοποίηση: Μετά τις καταιγίδες έρχονται υψηλές θερμοκρασίες - Πότε θα τεθεί σε ισχύ

Το αντιφατικό προφίλ του παραλίγο δολοφόνου του Τραμπ: Άθλιος σκοπευτής αλλά με βολή επαγγελματία και αριστερός που ψήφιζε συντηρητικούς

Βρήκαν στην κατοχή τους μαχαίρια και 14 κινητά - Πιάστηλαν να χρησιμοποιούν πλαστές πιστωτικές σε περίπτερο

Εξαφανίστηκε 25χρονος Αγγλοκύπριος στη Σαρδηνία - Τον ψάχνουν τρεις μέρες - Δραματική έκκληση από τη μητέρα του

«Μίλησε» η νεκροτομή του 25χρονου που παρασύρθηκε από όχημα στον αυτοκινητόδρομο – Έτσι έχασε τη ζωή του



Συγχαρητήρια ΠτΔ σε Μέτσολα - «Κοινός στόχος να τερματίσουμε τη διαίρεση της Κύπρου»

Συγχαρητήρια ΠτΔ σε Μέτσολα - «Κοινός στόχος να τερματίσουμε τη διαίρεση της Κύπρου»

Τα συγχαρητήρια του στην Ρομπέρτα Μέτσολα για την επανεκλογή της ως Πρόεδρος στη 10η κοινοβουλευτική θητεία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου έδωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top