Θα τρέχουν πολλές στον ψυχίατρο όταν μάθουν πως έφυγε η μόδα του «Duck Face»! Τώρα τι έρχεται; (ΦΩΤΟ)

Θα τρέχουν πολλές στον ψυχίατρο όταν μάθουν πως έφυγε η μόδα του «Duck Face»! Τώρα τι έρχεται; (ΦΩΤΟ)

Από την πάπια στο... ψάρι, πάει η μόδα στις selfies: το τέλος του duck face σηματοδοτεί η νέα έκφραση προσώπου που ήδη έχουν εγκαινιάσει αρκετοί celebrities, το fish gape!

Το fish gape είναι το φυσικό, ελάχιστο, άνοιγμα του στόματος, τόσο ώστε να φαίνονται λίγο τα δόντια, δίνοντας την εντύπωση ενός πιο αδύνατου προσώπου.

Τζένιφερ Λόπεζ, Κιμ Καρντάσιαν, Μάιλι Σάιρους, Κίρα Νάιτλι, Τζίτζι Χαντίντ και Βικτόρια Μπέκαμ είναι μερικές μόνο από τις κυρίες της showbiz που έχουν «ανεβάσει» στα social media φωτογραφίες με τη νέα μόδα, ενώ κάποιες από αυτές δεν δίστασαν να πάρουν την εν λόγω πόζα και στο κόκκινο χαλί!

Φυσικά, εκτός από τις selfies, το fish gape μπορεί να εφαρμοστεί σε κάθε πόζα!

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό: «Τουρνέ» Ντι Κάρλο σε Αθήνα και Άγκυρα - Στην Άγκυρα το κλειδί για τη διάσκεψη στην Ελβετία

Κυπριακό: «Τουρνέ» Ντι Κάρλο σε Αθήνα και Άγκυρα - Στην Άγκυρα το κλειδί για τη διάσκεψη στην Ελβετία

Στην Αθήνα θα βρίσκεται σήμερα Τετάρτη η Αναπληρώτρια ΓΓ ΟΗΕ, Ρόζμαρι ντι Κάρλο, όπου θα έχει συνάντηση με τον Έλληνα ΥΠΕΞ, Γιώργο Γεραπετρίτη. Η κα Ντι Κάρλο η οποία ολοκλήρωσε τις επαφές της στη Λευκωσία, αναμένεται να συζητήσει με την Ελληνική κυβέρνηση τα βήματα τα οποία θα πρέπει να γίνουν, μέχρι τη διεξαγωγή της άτυπης πενταμερούς, που θα πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE