Ποινή φυλάκισης 18 μηνών σε 53χρονο για διάρρηξη και κλοπή στην Πάφο

Ποινή φυλάκισης 18 μηνών σε 53χρονο για διάρρηξη και κλοπή στην Πάφο

Ποινή φυλάκισης 18 μηνών επέβαλε χθες Δευτέρα 8 Ιουλίου το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου σε 53χρονο για υπόθεση διάρρηξης και κλοπής που διαπράχθηκαν στην Πάφο.

Η ποινή φυλάκισης των 18 μηνών ισχύεi από τις 11 Απριλίου 2024, ημέρα κατά την οποία ο ένοχος είχε συλληφθεί.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου, το αδίκημα διαπράχθηκε μεταξύ των ημερομηνιών 8 Δεκεμβρίου 2023 και 9 Ιανουαρίου 2024, χρονικό διάστημα κατά το οποίο οι ιδιοκτήτες απουσίαζαν στο εξωτερικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Βασιζόμαστε στη συνεχή υποστήριξη του ΗΒ για την επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Βασιζόμαστε στη συνεχή υποστήριξη του ΗΒ για την επανένωση της Κύπρου

Βασιζόμαστε στη συνεχή υποστήριξη του Ηνωμένου Βασιλείου για την επανένωση της Κύπρου και του λαού της, για τον τερματισμό της τουρκικής στρατιωτικής κατοχής σε ευρωπαϊκό έδαφος, δήλωσε ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης στην ομιλία του στη δεξίωση του Ύπατου Αρμοστή του Ηνωμένου Βασιλείου στη Λευκωσία με αφορμή τον εορτασμό των γενεθλίων του Βασιλιά Καρόλου Γ'.

BEST OF TOTHEMAONLINE