ΕΛΛΑΔΑ

Διακινούσαν ναρκωτικά για κάθε γούστο στη Μύκονο

Διακινούσαν ναρκωτικά για κάθε γούστο στη Μύκονο

Άδοξη κατάληξη είχε η «περαντζάδα» που έκαναν στα σοκάκια και τα νυχτερινά κέντρα στη Μύκονο τρεις νεαροί Έλληνες, οι οποίοι μετέφεραν με το αυτοκίνητό τους ναρκωτικές ουσίες που κάλυπταν κάθε απαίτηση με σκοπό να τις πουλήσουν, αργά το βράδυ του Σαββάτου.

Στο πλαίσιο ελέγχων για την αντιμετώπιση της διακίνησης, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου σταμάτησαν το όχημα στο οποίο επέβαιναν οι τρεις νεαροί ηλικίας 26, 29 και 31 χρόνων και τους πέρασαν χειροπέδες, καθώς βρήκαν στην κατοχή τους ακατέργαστη κάνναβη βάρους 346 γραμμαρίων, κατεργασμένη κάνναβη βάρους 46,5 γραμμαρίων, κοκαΐνη βάρους 9,4 γραμμαρίων και κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη βάρους 6,2 γραμμαρίων.

Τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν μαζί με τρία κινητά τηλέφωνα, 170 ευρώ το Ι.Χ. αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσαν οι τρεις νεαροί και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών από κοινού, με την οποία οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σύρου.

Πηγή: protothema.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Παραδοχή ΠτΔ: «Δεν κάναμε αρκετά για τον Αθλητισμό και τον Πολιτισμό»

Παραδοχή ΠτΔ: «Δεν κάναμε αρκετά για τον Αθλητισμό και τον Πολιτισμό»

Στην παραδοχή ότι η Πολιτεία διαχρονικά δεν έχει κάνει αρκετά για τον αθλητισμό και τον πολιτισμό, προέβη απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, δίνοντας την υπόσχεση ότι η Πολιτεία θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν προς την κατεύθυνση της δημιουργίας υποδομών για τους Κύπριους αθλητές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top