ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Παρακολούθησε τον τελικό του Euro 2024… με θέα τη Μαρίνα Αγίας Νάπας

Παρακολούθησε τον τελικό του Euro 2024… με θέα τη Μαρίνα Αγίας Νάπας

Το Event Plaza «φοράει» τα ποδοσφαιρικά του και ετοιμάζεται για μια γιορτή, προσφέροντας στο κοινό μια μοναδική εμπειρία

Η Μαρίνα Αγίας Νάπας κάνει παιχνίδι και διοργανώνει μια μοναδική ποδοσφαιρική βραδιά για τον τελικό του Euro 2024, την Κυριακή, 14 Ιουλίου 2024, στο Event Plaza - τον εξωτερικό χώρο του εμβληματικού Event Center της Μαρίνας. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με pre-game στις 19:00, με το κοινό να έχει την ευκαιρία να απολαύσει διάφορες δραστηριότητες σχετικές με το αγαπημένο άθλημα, ενώ στις 22:00 θα σπεύσει να απολαύσει στον ειδικά διαμορφωμένο εξωτερικό χώρο, το συναρπαστικό θέαμα του τελικού, με θέα το Εvent Center και τη Μαρίνα. 

H βραδιά τελικού θα ξεκινήσει στις 19:00 με δίωρο live link και την καλύτερη μουσική που θα ανεβάσει τη διάθεση των παρευρισκομένων, ενώ, ετοιμάζονται πολλές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους! Στις 22:00 θα μεταδοθεί ο μεγάλος τελικός του Euro 2024 σε led γιγαντοοθόνη που θα στηθεί ειδικά γι’ αυτή τη βραδιά στον διαμορφωμένο χώρο με ψηλά τραπέζια με στουλ, καθώς και πουφ και χαμηλά τραπεζάκια. Καθόλη τη διάρκεια της εκδήλωσης θα προσφέρονται δωρεάν Aperol και μπίρες,  ενώ λαχταριστά και απολύτως ταιριαστά με την περίσταση Street Food θα είναι διαθέσιμα προς πώληση.

Σας περιμένουμε όλους για μια εορταστική βραδιά όπου θα συνδυαστούν το πάθος για το ποδόσφαιρο και η εκλεκτή παρέα σε ένα ευχάριστο, ειδικά διαμορφωμένο για την ποδοσφαιρική γιορτή σκηνικό στη Μαρίνα Αγίας Νάπας.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Το Κυπριακό στο πολιτικό γραφείο του ΔΗΣΥ - Συνέρχεται τις επόμενες ημέρες

Το Κυπριακό στο πολιτικό γραφείο του ΔΗΣΥ - Συνέρχεται τις επόμενες ημέρες

Σε μία ανάλυση για το κυπριακό αναμένεται να προβεί το επόμενο διάστημα -ίσως στις αρχές Αυγούστου- ο ΔΗΣΥ, σε μία περίοδο η οποία θεωρείται κρίσιμη για το εθνικό μας θέμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top