LIKE ONLINE

Αυτά τα ζώδια θα σου κουνάγανε το δάχτυλο για την οικονομική σου διαχείριση

Αυτά τα ζώδια θα σου κουνάγανε το δάχτυλο για την οικονομική σου διαχείριση

Θα είναι οι πιο αυστηροί κριτές σου. Δεν θα σου χαριστούν. Αν έχεις κάνει κάποιο λάθος στην οικονομική σου διαχείριση, αν έχεις πέσει έξω και ειδικά αν βρεθείς στην ανάγκη τους και τους ζητήσεις δανεικά, τότε να ξέρεις ότι θα ακούσεις τα εξ αμάξης από αυτά τα ζώδια. Αλήθειες θα σου πουν βέβαια και θα σε φέρουν προ των ευθυνών σου είτε σου αρέσει είτε όχι. Τουλάχιστον εκτίμησε την ειλικρίνειά τους και την πρόθεσή τους να σε συνετίσουν και να σε συμβουλεύσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Παρθένος γενικά κουνάει το δάχτυλο. Ακόμα και αν αναπνέεις λάθος. Νοιάζεται για σένα και δεν θέλει να σε βλέπει να καταστρέφεσαι. Θα σου τα χώσει άσχημα, θα σε φέρει προ των ευθυνών σου και ούτε λίγο ούτε πολύ, θα σε βάλει να απολογηθείς και να υποσχεθείς να αλλάξεις τρόπο διαχείρισης των οικονομικών σου. Γενικά θα είναι ο πιο αυστηρός κριτής σου και αυτός που θα σε πονέσει μεν, θα σε συνετίσει δε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως είναι ένας άνθρωπος τυπικός και οργανωτικός και τα λάθη δεν τα ανέχεται. Δεν μπορεί να δεχτεί ότι έκανες κακή οικονομική διαχείριση και βρίσκεσαι σε δύσκολη θέση. Θα σου τα ψάλει άσχημα, θα στα χώσει και θα προσπαθήσει να σε οργανώσει και να σε βοηθήσει να δεις τι έφταιξε και να το διορθώσεις. Δεν θα σου χαϊδέψει τα αφτιά και θα σου βάλει χέρι για να συνετιστείς και να μην ξανακάνεις τόσο μεγάλα λάθη.

ΤΑΥΡΟΣ-ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τους βάλαμε μαζί, γιατί αυτοί οι δυο είναι πάνω κάτω το ίδιο σε ό,τι έχει να κάνει με τα οικονομικά τους. Είναι "σφιχτοί", κτητικοί και εμμονικοί με το χρήμα. Το λατρεύουν, ξέρουν πώς να το αξιοποιούν και δεν το σπαταλάνε άσκοπα. Είναι λογικό λοιπόν αν σε δουν να έχεις πάρει την κάτω βόλτα στα οικονομικά σου και να έχεις πέσει έξω, να σου βάλουν χέρι και να σε συνετίσουν. Θα ακούσεις πολλές σκληρές αλήθειες από το στόμα τους. Δεν θα λυπηθούν τα συναισθήματά σου, γιατί σκοπός τους είναι να πάρεις το μάθημά σου και να μην το ξανακάνεις.

ΠΗΓΗ: Αstrology.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Θεολόγος στο «Τ»: Γίνονται συζητήσεις στο παρασκήνιο για φάγωμα Ησαΐα - Δεν θα τεθεί θέμα ενώπιον της Ιεράς Συνόδου

Α. Δημητρίου για Metamax: «Ξεκάθαρα θύμα της απάτης ο 48χρονος συλληφθείς» - Έχασε περίπου 20 χιλ. ευρώ

Ορεινά θέρετρα: Αυτά τα προβλήματα αντιμετωπίζουν – Τι συμβαίνει με τις κρατήσεις Αυγούστου

Power of Love: Ο νέος παίκτης έχει εξοργίσει το Twitter: «Καλέ, αυτός είναι χειρότερος από τον Νίκο»

Μετεωρολογικός Λειτουργός στο «Τ»: Ετοιμαστείτε για άνοδο της θερμοκρασίας – Πότε να περιμένουμε μείωση και πότε κίτρινες προειδοποιήσεις

Δημοσιογράφος σε Αγαπητού: «Ντύθηκες Κενεβέζου σήμερα» - Δείτε πως αντέδρασε η παρουσιάστρια



Το Κυπριακό στο πολιτικό γραφείο του ΔΗΣΥ - Συνέρχεται τις επόμενες ημέρες

Το Κυπριακό στο πολιτικό γραφείο του ΔΗΣΥ - Συνέρχεται τις επόμενες ημέρες

Σε μία ανάλυση για το κυπριακό αναμένεται να προβεί το επόμενο διάστημα -ίσως στις αρχές Αυγούστου- ο ΔΗΣΥ, σε μία περίοδο η οποία θεωρείται κρίσιμη για το εθνικό μας θέμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top