ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Οδηγοί Προσοχή: Κλείνει απόψε τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας-Λεμεσού λόγω εργασιών

Οδηγοί Προσοχή: Κλείνει απόψε τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας-Λεμεσού λόγω εργασιών

Ολονύκτιες εργασίες και στο τμήμα από είσοδο Λευκωσίας μέχρι αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λάρνακας

Κλειστό θα είναι και απόψε Τρίτη, 09 Ιουλίου, τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας-Λεμεσού, από τη Μονή μέχρι τη Μουτταγιάκα, για τη διεξαγωγή ολονύκτιων εργασιών. Ολονύκτιες εργασίες θα διεξάγονται και στο τμήμα του αυτοκινητοδρόμου που αποτελείται από έξι λωρίδες κυκλοφορίας, από τη συμβολή του με τον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λάρνακας, μέχρι την είσοδο Λευκωσίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δημοσίων Έργων, από τις 9.00 η ώρα το βράδυ της Τρίτης, μέχρι και τις 6.00 το πρωί αύριο Τετάρτη, 10 Ιουλίου, θα διεξάγονται στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας-Λεμεσού, από Μονή μέχρι Μουτταγιάκα, εργασίες τοπικής επιδιόρθωσης του οδοστρώματος. Κατά τη διάρκεια των εργασιών, θα κλείνουν τμηματικά και οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας του αυτοκινητοδρόμου στην κατεύθυνση από Λευκωσία προς Λεμεσό, για απόσταση τριών (3) χιλιομέτρων περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στις λωρίδες της αντίθετης κατεύθυνσης, η οποία θα λειτουργεί με αμφίδρομη κίνηση.

Ολονύκτιες εργασίες στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού θα διεξάγονται και στο τμήμα από τη συμβολή του με τον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λάρνακας, μέχρι τη συμβολή με τις λεωφόρους Αθαλάσσας και Λεμεσού, στην είσοδο Λευκωσίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δημοσίων Έργων, οι εργασίες άρχισαν χθες Δευτέρα, 08 Ιουλίου και θα συνεχίζονται μέχρι και την Παρασκευή, 19 Ιουλίου, για αντικατάσταση στηθαίων στην κεντρική νησίδα του αυτοκινητόδρομου. Θα διεξάγονται από τις 9.00 το βράδυ, μέχρι τις 5.00 το πρωί της επόμενης ημέρας, καθημερινά, εκτός Σαββατοκύριακου. Κατά τη διάρκεια των εργασιών, η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στις δύο αριστερές λωρίδες κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου.

Η Αστυνομία συστήνει προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων, που καλούνται να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα, και να συμμορφώνονται με την προσωρινή οδική σήμανση στην περιοχή των οδικών έργων.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Θεολόγος στο «Τ»: Γίνονται συζητήσεις στο παρασκήνιο για φάγωμα Ησαΐα - Δεν θα τεθεί θέμα ενώπιον της Ιεράς Συνόδου

Α. Δημητρίου για Metamax: «Ξεκάθαρα θύμα της απάτης ο 48χρονος συλληφθείς» - Έχασε περίπου 20 χιλ. ευρώ

Ορεινά θέρετρα: Αυτά τα προβλήματα αντιμετωπίζουν – Τι συμβαίνει με τις κρατήσεις Αυγούστου

Power of Love: Ο νέος παίκτης έχει εξοργίσει το Twitter: «Καλέ, αυτός είναι χειρότερος από τον Νίκο»

Μετεωρολογικός Λειτουργός στο «Τ»: Ετοιμαστείτε για άνοδο της θερμοκρασίας – Πότε να περιμένουμε μείωση και πότε κίτρινες προειδοποιήσεις

Πόθεν Έσχες: Αυτοί είναι οι πλουσιότεροι βουλευτές - Επιχειρηματίες, γαιοκτήμονες και… καταχρεωμένοι

Έφυγε αναπάντεχα από την ζωή ο 15χρονος Αντώνης - Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός των οπαδών της Ομόνοιας



Μέτσολα: «Το Κυπριακό να λυθεί με ευρωπαϊκό τρόπο»

Μέτσολα: «Το Κυπριακό να λυθεί με ευρωπαϊκό τρόπο»

Το Κυπριακό πρέπει να λυθεί με ευρωπαϊκό τρόπο, δήλωσε η Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μέτσολα, καταδικάζοντας τα 50 χρόνια τουρκικής εισβολής και κατοχής, ενώπιον της Ολομέλειας στο Στρασβούργο το μεσημέρι της Τετάρτης. Στη συνέχεια έδωσε τον λόγο και σε Κύπριους Ευρωβουλευτές για να τοποθετηθούν με αφορμή την επέτειο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top