ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παιδικές φωνούλες γέμισε το Προεδρικό: Παιδάκια νηπιαγωγείου επισκέφθηκαν τον Νίκο Χριστοδουλίδη - Η ανάρτηση του

Παιδικές φωνούλες γέμισε το Προεδρικό: Παιδάκια νηπιαγωγείου επισκέφθηκαν τον Νίκο Χριστοδουλίδη - Η ανάρτηση του

Ομάδα παιδιών προδημοτικής τάξης από το νηπιαγωγείο «Λητώ Παπαχριστοφόρου», του Πανεπιστημίου Κύπρου δέχθηκε την Τρίτη, στο Προεδρικό Μέγαρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατία Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης συνομίλησε με τα παιδιά του νηπιαγωγείου και τους εκπαιδευτικούς τους και εξήγησε στα μικρά παιδιά τον ρόλο του Προέδρου της Δημοκρατίας και πώς εκλέγεται από τον λαό.

Απάντησε σε διάφορες ερωτήσεις των παιδιών για το ρόλο του Προέδρου, τη θητεία του, πότε θα λυθεί το Κυπριακό, αν η δουλειά του Προέδρου είναι δύσκολη και αν του αρέσει.

Ο Πρόεδρος συνομίλησε για αρκετή ώρα με τα παιδιά καθισμένος κοντά στο τζάκι, στο γραφείο του, και ρώτησε και ο ίδιος διάφορα πράγματα για την τάξη τους, από που είναι, τι αθλήματα τους αρέσουν και άλλα.

Τα παιδιά χάρισαν στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη μια ζωγραφιά με την προσωπογραφία του με φόντο την κυπριακή σημαία και αφού τα ευχαρίστησε θερμά τους είπε ότι θα την τοποθετήσει πίσω από το γραφείο του ώστε όταν τον βλέπουν στην τηλεόραση, να βλέπουν και την δική τους ζωγραφιά. 

'Εβγαλε επίσης αναμνηστική φωτογραφία με όλα τα παιδιά γύρω από το γραφείο του.

Σε ανάρτηση του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ανέφερε:

«Με πολύ μεγάλη χαρά υποδέχτηκα σήμερα στο γραφειο μου τους μικρούς μου φίλους της προδημοτικής τάξης του Νηπιαγωγείου “Λητώ Παπαχριστοφόρου” του Πανεπιστημίου Κύπρου.
Οι δημιουργικές φωνές τους, η ενέργειά τους και η ζωντάνια τους μας δίνουν το κίνητρο να προσπαθούμε ακόμα περισσότερο για τη χώρα μας και τις επόμενες γενιές ».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Παραδοχή ΠτΔ: «Δεν κάναμε αρκετά για τον Αθλητισμό και τον Πολιτισμό»

Παραδοχή ΠτΔ: «Δεν κάναμε αρκετά για τον Αθλητισμό και τον Πολιτισμό»

Στην παραδοχή ότι η Πολιτεία διαχρονικά δεν έχει κάνει αρκετά για τον αθλητισμό και τον πολιτισμό, προέβη απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, δίνοντας την υπόσχεση ότι η Πολιτεία θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν προς την κατεύθυνση της δημιουργίας υποδομών για τους Κύπριους αθλητές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top