ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΓΓ ΑΚΕΛ: Απάντησε με στίχο του Αλκίνοου Ιωαννίδη στη συνέντευξη Αναστασιάδη

ΓΓ ΑΚΕΛ: Απάντησε με στίχο του Αλκίνοου Ιωαννίδη στη συνέντευξη Αναστασιάδη

Απάντηση στην «κόντρα» μεταξύ Νίκου Αναστασιάδη και Αβέρωφ Νεοφύτου, μετά την συνέντευξη του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας στο Podcast του ΑΝΤ1, έδωσε ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ, Στέφανος Στεφάνου.

Σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα «Χ», ο κ. Στεφάνου επέλεξε να απαντήσει με στίχους του Αλκίνοου Ιωαννίδη.

Συγκεκριμένα, αναφερόμενος στον Αναστασιάδη, απάντησε με τον στίχο «με τόσα ψέματα που ντύθηκαν οι λέξεις».

Αυτούσια η ανάρτηση του ΓΓ του ΑΚΕΛ:

Υπενθυμίζεται ότι ο Νίκος Αναστασιάδης, κατά την διάρκεια του Podcast του ΑΝΤ1, χαρακτήρισε «πικραμένο» τον Αβέρωφ Νεοφύτου.

«Δεν θέλω να ασχολούμαι με πικραμένους. Η πικρία, αν θέλετε ένα αίσθημα απογοήτευσης, δεν μπορεί να καθοδηγεί τον πολιτικό λόγο. Παρά τα όσα ακούω, έμαθα να σιωπώ», ανέφερε ενώ τόνισε πως «δεν μπορεί από αισθήματα πικρίας να παίρνεις αποφάσεις».

«Εκείνο που θέλω να πω στον κύριο Νεοφύτου που ερωτά, να ανατρέξει στα ημερολόγιά του, για να θυμηθεί εάν ενημερώθηκε ή όχι , τι ελέχθη και τι δεν ελέχθη στη συνάντηση του Σεπτέμβρη του 2018 στη Νέα Υόρκη», πρόσθεσε.

Σε ανάρτηση του στην πλατφόρμα «Χ», ο κ. Νεοφύτου απάντησε στον κ. Αναστασιάδη ότι «πικραμένοι είναι οι χιλιάδες που σ’ εμπιστεύτηκαν κάποτε. Πικρό είναι το ποτήρι της διχοτόμησης, που κινδυνεύει να το πιεί όλος ο Ελληνισμός. Πικρό είναι το ψέμα με τον μπαμπούλα του ΑΚΕΛ. Πικρό θα είναι και το φως της ιστορίας, από το οποίο κανένα σκοτεινό πρόσωπο δεν μπορεί να ξεφύγει».

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Το Κυπριακό στο πολιτικό γραφείο του ΔΗΣΥ - Συνέρχεται τις επόμενες ημέρες

Το Κυπριακό στο πολιτικό γραφείο του ΔΗΣΥ - Συνέρχεται τις επόμενες ημέρες

Σε μία ανάλυση για το κυπριακό αναμένεται να προβεί το επόμενο διάστημα -ίσως στις αρχές Αυγούστου- ο ΔΗΣΥ, σε μία περίοδο η οποία θεωρείται κρίσιμη για το εθνικό μας θέμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top