ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κίτρινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες εν μέσω καλοκαιριού – Πιθανότητα για χαλάζι – Πότε και πού

Κίτρινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες εν μέσω καλοκαιριού – Πιθανότητα για χαλάζι – Πότε και πού

Κίτρινη προειδοποίηση εξέδωσε το Τμήμα Μετεωρολογίας για την Τετάρτη 10/7.

Θα τεθεί σε ισχύ από το μεσημέρι μέχρι τις 17:00 το απόγευμα.

Μεμονωμένες ισχυρές καταιγίδες με πιθανότητα για χαλάζι στα ορεινά και ίσως περιοχές του εσωτερικού.

Αναλυτικά η πρόβλεψη του καιρού

Εποχική χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά αναμένεται να σχηματιστεί αυξημένη χαμηλή νέφωση και αραιή ομίχλη ή ομίχλη, κυρίως στα παράλια και σε ανατολικές περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί και τοπικά μεταβλητοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα καταστεί ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 24 βαθμούς στο εσωτερικό, στα νότια, στα ανατολικά και στα δυτικά παράλια, γύρω στους 25 στα βόρεια παράλια και γύρω στους 21 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο, σταδιακά οι νεφώσεις κατά τόπους θα πυκνώσουν και από το μεσημέρι και μετά αναμένονται μεμονωμένες βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό, ενώ σε καταιγίδα θα πέσει και χαλάζι. Τοπικά στα παράλια, θα εμφανίζονται κατά διαστήματα αυξημένες χαμηλές νεφώσεις, ενώ αρχικά ενδέχεται να παρατηρείται και αραιή ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί και τοπικά βορειοδυτικοί ως βόρειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν αργότερα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 39 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 38 στα βόρεια παράλια, γύρω στους 32 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 34 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 29 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά αναμένεται να σχηματιστούν αυξημένες χαμηλές νεφώσεις και αραιή ομίχλη ή ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά μέχρι βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή ο καιρός αρχικά θα είναι κυρίως αίθριος, όμως σταδιακά οι νεφώσεις τοπικά θα αυξηθούν και μετά το μεσημέρι αναμένονται μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό, ενώ την Πέμπτη θα εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες, οπότε δεν αποκλείεται να πέσει και χαλάζι.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με τοπικά αυξημένες νεφώσεις το απόγευμα στα ορεινά.

Η θερμοκρασία την Πέμπτη δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, ενώ μέχρι το Σάββατο θα σημειώσει σταδιακά μικρή πτώση, για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Θεολόγος στο «Τ»: Γίνονται συζητήσεις στο παρασκήνιο για φάγωμα Ησαΐα - Δεν θα τεθεί θέμα ενώπιον της Ιεράς Συνόδου

Α. Δημητρίου για Metamax: «Ξεκάθαρα θύμα της απάτης ο 48χρονος συλληφθείς» - Έχασε περίπου 20 χιλ. ευρώ

Ορεινά θέρετρα: Αυτά τα προβλήματα αντιμετωπίζουν – Τι συμβαίνει με τις κρατήσεις Αυγούστου

Power of Love: Ο νέος παίκτης έχει εξοργίσει το Twitter: «Καλέ, αυτός είναι χειρότερος από τον Νίκο»

Μετεωρολογικός Λειτουργός στο «Τ»: Ετοιμαστείτε για άνοδο της θερμοκρασίας – Πότε να περιμένουμε μείωση και πότε κίτρινες προειδοποιήσεις

Πόθεν Έσχες: Αυτοί είναι οι πλουσιότεροι βουλευτές - Επιχειρηματίες, γαιοκτήμονες και… καταχρεωμένοι

Έφυγε αναπάντεχα από την ζωή ο 15χρονος Αντώνης - Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός των οπαδών της Ομόνοιας



ΠτΔ: «Οι κάτοικοι των ορεινών κοινοτήτων να έχουν άμεση πρόσβαση στις Υπηρεσίες του κράτους»

ΠτΔ: «Οι κάτοικοι των ορεινών κοινοτήτων να έχουν άμεση πρόσβαση στις Υπηρεσίες του κράτους»

Κατά την έναρξη της σημερινής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στο Προεδρικό Μέγαρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, απευθυνόμενος στα μέλη του Σώματος ανέφερε τα ακόλουθα:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top