ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΑ Λάρνακας: Πρόθεση για ιδιόκτητο κτίριο - Λειτουργία 24ωρης Γραμμής Εξυπηρέτησης του Κοινού

ΕΟΑ Λάρνακας: Πρόθεση για ιδιόκτητο κτίριο - Λειτουργία 24ωρης Γραμμής Εξυπηρέτησης του Κοινού

Την πρόθεση του Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης Λάρνακας, για δημιουργία ιδιόκτητου κτιρίου, όπου θα συγκεντρωθούν όλες οι παρεχόμενες υπηρεσίες του Οργανισμού, ανακοίνωσε σήμερα ο Πρόεδρος του Άγγελος Χατζηχαραλάμπους κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε με δημοσιογράφους της πόλης.

Σε ανακοίνωση του Οργανισμού αναφέρεται ότι «κατά τη διάρκεια της πρώτης επίσημης συνάντησης του με τους δημοσιογράφους, ο κ. Χατζηχαραλάμπους ανακοίνωσε επίσης την καθιέρωση τακτών συναντήσεων με σκοπό τη διεύρυνση της συνεργασίας με τους λειτουργούς του Τύπου και την ανταλλαγή απόψεων».

Παράλληλα εξέφρασε «τις ευχαριστίες του για τη διαχρονική στήριξη και συνεργασία και διαβεβαίωσε τους δημοσιογράφους ότι η σημερινή σύναξη αποτελεί το έναυσμα για μια συνεχή και αμφίδρομη ενημέρωση, στοχεύοντας στην καθημερινή επαφή του πολίτη με τις υπηρεσίες και δράσεις του ΕΟΑ Λάρνακας. Μέσα από την διάνοιξη του διαύλου επικοινωνίας μεταξύ του Οργανισμού και των δημοσιογράφων επιτυγχάνεται ταυτόχρονα ένας από τους βασικότερους στόχους του ΕΟΑ για πλήρη διαφάνεια και παροχή συνεχούς πληροφόρησης προς τους πολίτες της επαρχίας Λάρνακας».

Εχοντας ως μέλημα του Οργανισμού «την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των πολιτών» ο κ. Χατζηχαραλάμπους αναφέρθηκε «στην λειτουργία 24ωρης Γραμμής Εξυπηρέτησης του Κοινού και τη λειτουργία των δύο Κέντρων Εξυπηρέτησης στην Επαρχία Λάρνακας».

«Μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου 2024, αναμένεται η λειτουργία τριών επιπρόσθετων Γραφείων Εξυπηρέτησης Πολιτών στους Δήμους Αθηένου, Δρομολαξιάς - Μενεού και Λευκάρων» είπε και «άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο δημιουργίας περαιτέρω Γραφείων Εξυπηρέτησης Πολιτών, εκεί και όπου αυτό κριθεί αναγκαίο».

Ο κ. Χατζηχαραλάμπους ανακοίνωσε την πρόθεση του Οργανισμού για δημιουργία ιδιόκτητου κτηρίου ανάλογου και αντάξιου του κύρους του Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης Λάρνακας.

«Στο κτίριο θα συγκεντρωθούν όλες οι παρεχόμενες υπηρεσίες του Οργανισμού, δηλαδή ύδρευση, αποχέτευση, αδειοδότηση της ανάπτυξης και πράσινα σημεία», καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Παραδοχή ΠτΔ: «Δεν κάναμε αρκετά για τον Αθλητισμό και τον Πολιτισμό»

Παραδοχή ΠτΔ: «Δεν κάναμε αρκετά για τον Αθλητισμό και τον Πολιτισμό»

Στην παραδοχή ότι η Πολιτεία διαχρονικά δεν έχει κάνει αρκετά για τον αθλητισμό και τον πολιτισμό, προέβη απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, δίνοντας την υπόσχεση ότι η Πολιτεία θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν προς την κατεύθυνση της δημιουργίας υποδομών για τους Κύπριους αθλητές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top