ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην Αθήνα ο ΠτΔ - Συμμετέχει σε εκδήλωση για την τουρκική εισβολή

Στην Αθήνα ο ΠτΔ - Συμμετέχει σε εκδήλωση για την τουρκική εισβολή

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης επισκέπεται σήμερα την Αθήνα, όπου θα συμμετάσχει σε εκδήλωση του Πανεπιστημίου Αθηνών για τα 50χρονα της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο.

Ανακοίνωση της Προεδρίας αναφέρει ότι στο πλαίσιο της επίσκεψης του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα καταθέσει, το μεσημέρι, στεφάνι στο Μνημείο Πεσόντων στην Κύπρο, που βρίσκεται στο Άλσος Στρατού στο Γουδί, στην παρουσία του Αρχηγού του ΓΕΕΘΑ, Στρατηγού Δημήτριου Χούπη.

Το απόγευμα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα τελέσει τα εγκαίνια έκθεσης φωτογραφίας και πολυμέσων του δημοσιογράφου Σωτήρη Δανέζη για την Αμμόχωστο, στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα Μερκούρη», στο Θησείο.

Στις 7μμ, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα παραστεί και θα μιλήσει σε εκδήλωση μνήμης που διοργανώνει το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ), στους χώρους του Πανεπιστημίου, με αφορμή τα 50 χρόνια από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο, στην παρουσία των Πρυτανικών Αρχών και επισήμων.

Τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, ο οποίος θα επιστρέψει στην Κύπρο το βράδυ, συνοδεύει στην Αθήνα ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γιάννης Αντωνίου. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πόθεν Έσχες: Δείτε τα περιουσιακά στοιχεία όλων των βουλευτών

Ιδού ο σταυρός που «μυρόβλυζε» στη Μονή Αββακούμ – Πού βρίσκεται σήμερα και πώς εξαπατούσαν τους πιστούς – Δείτε φωτογραφία

Πόθεν Έσχες Αννίτας: Η περιουσία της, οι καταθέσεις και… τα πολλά χρέη

Υπόθεση Metamax: Διαφήμιζαν κέρδη μέχρι και 3 χιλιάδες ευρώ την ημέρα - Πραγματοποιούσαν σεμινάρια σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Κύπριος σημαίνει...κυβερνητικός: Έσπασε κάθε ρεκόρ ο αριθμός των Δημόσιων Υπαλλήλων

Αυτή είναι η Ελληνίδα ηθοποιός που συνελήφθη για τον ξυλοδαρμό του συζύγου της



Οδυσσέας Μιχαηλίδης: «Ανέκαθεν σεβασμός της ΕΥ στον θεσμό Γενικού Εισαγγελέα» - Πότε θα συνεχιστεί η διαδικασία

Οδυσσέας Μιχαηλίδης: «Ανέκαθεν σεβασμός της ΕΥ στον θεσμό Γενικού Εισαγγελέα» - Πότε θα συνεχιστεί η διαδικασία

Αν υπήρχε θεσμός τον οποίο η Ελεγκτική Υπηρεσία αντιμετώπιζε με περισσό σεβασμό είναι αυτός του Γενικού Εισαγγελέα, ανέφερε ο Γενικός Ελεγκτής Οδυσσέας Μιχαηλίδης, κατά την τελευταία μέρα της αντεξέτασής του ενώπιον του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου την Τρίτη, σχετικά με την αίτηση του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη για απόλυσή του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top