ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Κλείνει για νέες ολονύκτιες εργασίες ο αυτοκινητόδρομος Λεμεσού-Λευκωσίας από Μουτταγιάκα μέχρι Μονή

Κλείνει για νέες ολονύκτιες εργασίες ο αυτοκινητόδρομος Λεμεσού-Λευκωσίας από Μουτταγιάκα μέχρι Μονή

Νέες ολονύκτιες εργασίες αρχίζουν απόψε στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας, κατά τις οποίες θα είναι κλειστό τμήμα του αυτοκινητοδρόμου από τη Μουτταγιάκα μέχρι τη Μονή.

Νέες ολονύκτιες εργασίες θα διεξάγονται και στο τμήμα του αυτοκινητοδρόμου που αποτελείται από έξι λωρίδες κυκλοφορίας, από την είσοδο Λευκωσίας μέχρι τη συμβολή με τον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λάρνακας. Η Αστυνομία συστήνει προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δημοσίων Έργων, απόψε Τετάρτη και αύριο Πέμπτη, 10 και 11 Ιουλίου, από τις 9.00 η ώρα το βράδυ, μέχρι και τις 6.00 το πρωί της επόμενης ημέρας, θα διεξάγονται στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού-Λευκωσίας, από Μουτταγιάκα μέχρι Μονή, εργασίες τοπικής επιδιόρθωσης του οδοστρώματος. Κατά τη διάρκεια των εργασιών, θα κλείνουν τμηματικά και οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας του αυτοκινητοδρόμου στην κατεύθυνση από Λεμεσό προς Λευκωσία, για απόσταση τριών (3) χιλιομέτρων περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στις λωρίδες του αυτοκινητόδρομου προς Λεμεσό, που θα λειτουργεί με αμφίδρομη κίνηση.

Επίσης απόψε Τετάρτη και αύριο Πέμπτη, θα διεξάγονται νέες ολονύκτιες εργασίες στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού, στο τμήμα που αποτελείται από έξι λωρίδες κυκλοφορίας, από τον κυκλικό κόμβο Καλαμών, στην είσοδο Λευκωσίας, μέχρι και την έξοδο προς Αγία Βαρβάρα. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δημοσίων Έργων, οι εργασίες θα διεξάγονται από τις 9.00 το βράδυ, μέχρι τις 2.00 τα ξημερώματα της επόμενης ημέρας. Θα διεξάγονται για καθαρισμό του οδοστρώματος της κεντρικής λωρίδας του αυτοκινητόδρομου, καθώς και για συντήρηση των δέντρων στην κεντρική διαχωριστική νησίδα. Θα χρησιμοποιείται σάρωθρο που θα συνοδεύεται από δύο οχήματα με φωτεινή σηματοδότηση και περιπολικό της Αστυνομίας, για λόγους ασφαλείας των εργαζομένων και των διερχόμενων οδηγών.

Ολονύκτιες εργασίες στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού, στο τμήμα που αποτελείται από έξι λωρίδες κυκλοφορίας, από την είσοδο Λευκωσίας, μέχρι τη συμβολή του με τον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λάρνακας, διεξάγονται και από την περασμένη Δευτέρα, 08 Ιουλίου και θα συνεχίζονται μέχρι και την Παρασκευή, 19 Ιουλίου, για αντικατάσταση στηθαίων στην κεντρική διαχωριστική νησίδα. Διεξάγονται από τις 9.00 το βράδυ, μέχρι τις 5.00 το πρωί της επόμενης ημέρας, καθημερινά, εκτός Σαββατοκύριακου. Κατά τη διάρκεια των εργασιών, σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δημοσίων Έργωνη τροχαία κίνηση διοχετεύεται στις δύο αριστερές λωρίδες κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου.

Η Αστυνομία συστήνει προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων, που καλούνται να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα, και να συμμορφώνονται με την προσωρινή οδική σήμανση στην περιοχή των οδικών έργων.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Θεολόγος στο «Τ»: Γίνονται συζητήσεις στο παρασκήνιο για φάγωμα Ησαΐα - Δεν θα τεθεί θέμα ενώπιον της Ιεράς Συνόδου

Α. Δημητρίου για Metamax: «Ξεκάθαρα θύμα της απάτης ο 48χρονος συλληφθείς» - Έχασε περίπου 20 χιλ. ευρώ

Ορεινά θέρετρα: Αυτά τα προβλήματα αντιμετωπίζουν – Τι συμβαίνει με τις κρατήσεις Αυγούστου

Power of Love: Ο νέος παίκτης έχει εξοργίσει το Twitter: «Καλέ, αυτός είναι χειρότερος από τον Νίκο»

Μετεωρολογικός Λειτουργός στο «Τ»: Ετοιμαστείτε για άνοδο της θερμοκρασίας – Πότε να περιμένουμε μείωση και πότε κίτρινες προειδοποιήσεις

Πόθεν Έσχες: Αυτοί είναι οι πλουσιότεροι βουλευτές - Επιχειρηματίες, γαιοκτήμονες και… καταχρεωμένοι

Έφυγε αναπάντεχα από την ζωή ο 15χρονος Αντώνης - Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός των οπαδών της Ομόνοιας



ΠτΔ: «Οι κάτοικοι των ορεινών κοινοτήτων να έχουν άμεση πρόσβαση στις Υπηρεσίες του κράτους»

ΠτΔ: «Οι κάτοικοι των ορεινών κοινοτήτων να έχουν άμεση πρόσβαση στις Υπηρεσίες του κράτους»

Κατά την έναρξη της σημερινής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στο Προεδρικό Μέγαρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, απευθυνόμενος στα μέλη του Σώματος ανέφερε τα ακόλουθα:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top