ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ανεξέλεγκτη η φωτιά στην Πάφο - Εκκένωση κοινοτήτων λόγω της πυρκαγιάς

Ανεξέλεγκτη η φωτιά στην Πάφο - Εκκένωση κοινοτήτων λόγω της πυρκαγιάς

Μαίνεται ανεξέλεγκτη η φωτιά που ξέσπασε στην Πάφο, το απόγευμα της Τετάρτης 10 Ιουλίου 

 

Σε νεότερη του ενημέρωση ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής αναφέρει ότι η πυρκαγιά συνεχίζει να είναι ανεξέλεκτη. Εξελίσσεται σε αργάκι.Πνέουν ισχυροί άνεμοι στην περιοχή και υπάρχει δυσβατότητα των εδαφών. Εργάζονται για διάνοιξη οδών για τις επίγειες δυνάμεις και οριοθέτηση της πυρκαγιάς και προωθητές γαίων.

Την ίδια ώρα σημειώνει ότι ενισχύονται οι επίγειες δυνάμεις με οχήματα από Λάρνακα, Λεμεσό και ΕΜΑΚ. Συνεχίζουν επίσης μα επιχειρούν μέχρι τώρα πέντε συνολικά εναέρια μέσα.

Νεότερη ενημέρωση

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση, έχει εγκατασταθεί εδώ και ώρα προωθημένο κέντρο ελέγχου. Κατόπιν αξιολόγησης του Βοηθού Επαρχιακού Πάφου ενημερώθηκε η Πολιτική Άμυνα και η Αστυνομία για προληπτική εκκένωση των Κοινοτήτων Σίμου και Δρύμου.

Θα συνεχίσουν να επιχειρούν τέσσερα εναέρια μέσα μέχρι το τελευταίο φως (3 αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο της Ε.Φ).

Δείτε βίντεο:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μέτσολα: «Το Κυπριακό να λυθεί με ευρωπαϊκό τρόπο»

Μέτσολα: «Το Κυπριακό να λυθεί με ευρωπαϊκό τρόπο»

Το Κυπριακό πρέπει να λυθεί με ευρωπαϊκό τρόπο, δήλωσε η Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μέτσολα, καταδικάζοντας τα 50 χρόνια τουρκικής εισβολής και κατοχής, ενώπιον της Ολομέλειας στο Στρασβούργο το μεσημέρι της Τετάρτης. Στη συνέχεια έδωσε τον λόγο και σε Κύπριους Ευρωβουλευτές για να τοποθετηθούν με αφορμή την επέτειο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top