Η Ολγκίν παρέδωσε την έκθεση της - Επίκειται συνάντηση με Φιντάν

Η Ολγκίν παρέδωσε την έκθεση της - Επίκειται συνάντηση με Φιντάν

Η προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν παρέδωσε την έκθεση της στο γραφείο του και σύμφωνα με το πρόγραμμα  πραγματοποιούν συνάντηση στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Κυπριακού Πρακτορείου Ειδήσεων η κ. Ολγκίν ζήτησε συνάντηση από τον υπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας, Χακάν Φιντάν ο οποίος βρίσκεται στην Ουάσιγκτον για την 75η Σύνοδο του ΝΑΤΟ.  Την Πέμπτη η κ. Ολγκίν μεταβαίνει στην αμερικανική πρωτεύουσα για να συναντηθεί με τον επικεφαλής της τουρκικής διπλωματίας. 

Η κ. Ολγκίν επιθυμεί να συναντηθεί και με τον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών, Γιώργο Γεραπετρίτη που βρίσκεται επίσης στην Ουάσιγκτον συνοδεύοντας τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θλίψη για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου – Τι σηματοδοτεί η περίοδος «κενής έδρας» στο Βατικανό

Θλίψη για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου – Τι σηματοδοτεί η περίοδος «κενής έδρας» στο Βατικανό

Σε ηλικία 88 ετών, ο Πάπας Φραγκίσκος έφυγε σήμερα από τη ζωή, λίγες ώρες αφότου απευθύνθηκε για τελευταία φορά στους χιλιάδες πιστούς Καθολικούς, που είχαν συγκεντρωθεί στην πλατεία του Αγίου Πέτρου, ανήμερα το Πάσχα.

BEST OF TOTHEMAONLINE