Α.Δημητρίου: Απάντησε στα «καρφιά» ΠτΔ για την επιστολή - «Οι πολίτες χρειάζεται να γνωρίζουν τις θέσεις μας»

Α.Δημητρίου: Απάντησε στα «καρφιά» ΠτΔ για την επιστολή - «Οι πολίτες χρειάζεται να γνωρίζουν τις θέσεις μας»

Οι πολίτες χρειάζεται να γνωρίζουν τις θέσεις των κομμάτων, ανέφερε την Πέμπτη η Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού Αννίτα Δημητρίου, σε σχέση με την επιστολή που απέστειλε στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη για το Κυπριακό.

Σε δηλώσεις στη Ναυτική Βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί μετά το 13ο μνημόσυνο των 13 πεσόντων στη φονική έκρηξη της 11ης Ιουλίου 2011 και σε ερώτηση για την επιστολή, η κα. Δημητρίου είπε πως «από την Παρασκευή που ήταν το Εθνικό Συμβούλιο ενημέρωσα προσωπικά τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ότι θα στέλναμε, όπως και την προηγούμενη φορά ως Δημοκρατικός Συναγερμός τις θέσεις μας».

Βεβαίως, συνέχισε «θεωρώ ότι στα πλαίσια της διαφάνειας, ταυτόχρονα με την δια χειρός και δια email επιστολή, την έχω δημοσιοποιήσει γιατί εδώ που φτάσαμε χρειάζεται να γνωρίζουν οι πολίτες». Είπε επίσης ότι πρέπει οι πολίτες «να γνωρίζουν από εμάς τις θέσεις μας».

Πρόσθεσε ότι «εμείς είμαστε έτοιμοι να συμβάλλουμε εποικοδομητικά και δεν είναι προσωπικά τα θέματα και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται έτσι. Είμαστε υπεύθυνα πολιτικά όντα, εκπροσωπούμε πολιτικούς χώρους και με υπευθυνότητα πρέπει να τοποθετούμαστε, όχι εκ των υστέρων, εκ των προτέρων».

Τουλάχιστον κατέληξε η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ «η δική μου η λογική αυτό ορίζει».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αντιδράσεις εντός του ΔΗΚΟ για ενδεχόμενη συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Αντιδράσεις εντός του ΔΗΚΟ για ενδεχόμενη συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Στο κενό πέφτει η πρόταση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του ΔΗΚΟ Πανίκου Λεωνίδου για συνεργασία των κομμάτων του κεντρώου χώρου, στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές. Ως γνωστόν, η συγκεκριμένη πρόταση έχει απορριφθεί από τη ΔΗΠΑ, ενώ η ΕΔΕΚ δηλώνει ότι δεν έχει ενώπιον της, οποιαδήποτε επίσημη πρόταση. Πάντως, και τα δύο κόμματα, θα κατέλθουν αυτόνομα στις βουλευτικές εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE