ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκρηξη στο Μαρί: Η συγκλονιστική συγνώμη της μητέρας των διδύμων Μίλτου και Χρίστου - Βίντεο

Εκρηξη στο Μαρί: Η συγκλονιστική συγνώμη της μητέρας των διδύμων Μίλτου και Χρίστου - Βίντεο

Ένα μεγάλο συγνώμη ζήτησε η μητέρα των διδύμων Χρίστου και Μίλτου Χριστοφόρου, που έχασαν τη ζωή τους στη φονική έκρηξη του Μαρί.

Δεκατρία χρόνια μετά την φονική έκρηξη στο Μαρί, συγκεκριμένα στη Ναυτική Βάση «Ευάγγελος Φλωράκης», η πολιτεία και  οι συγγενείς των 13 θυμάτων, τίμησαν την Πέμπτη (11/7) τη μνήμη τους στο 13ο ετήσιο μνημόσυνο , το οποίο τελέστηκε στον Ιερό Ναό των εν Κύπρο Αγίων Νεομαρτύρων στη Ναυτική Βάση.

Η κ.Πόπη Χριστοφόρου, μητέρα των διδύμων σε δηλώσεις της ζήτησε μια συγκλονιστική συγνώμη... «13 χρόνια του Μίλτου και του Χρίστου και των άλλων θυμάτων από τη γη, αλλά και 13 χρόνια παρουσίας στον ουρανό. Θέλω να πω ένα μεγάλο συγγνώμη στα παιδιά, στη γενιά του 2011 που με τη φονική έκρηξη στο Μαρί, δολοφονήθηκαν τα όνειρα τους, σταμάτησαν τις σπουδές τους, άλλοι δεν κατάφεραν να πάνε να σπουδάσουν λόγω των προβλημάτων που δημιουργήθηκαν».

Δείτε το βίντεο:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πόθεν Έσχες: Δείτε τα περιουσιακά στοιχεία όλων των βουλευτών

Ιδού ο σταυρός που «μυρόβλυζε» στη Μονή Αββακούμ – Πού βρίσκεται σήμερα και πώς εξαπατούσαν τους πιστούς – Δείτε φωτογραφία

Πόθεν Έσχες Αννίτας: Η περιουσία της, οι καταθέσεις και… τα πολλά χρέη

Υπόθεση Metamax: Διαφήμιζαν κέρδη μέχρι και 3 χιλιάδες ευρώ την ημέρα - Πραγματοποιούσαν σεμινάρια σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Κύπριος σημαίνει...κυβερνητικός: Έσπασε κάθε ρεκόρ ο αριθμός των Δημόσιων Υπαλλήλων

Αυτή είναι η Ελληνίδα ηθοποιός που συνελήφθη για τον ξυλοδαρμό του συζύγου της



Οδυσσέας Μιχαηλίδης: «Ανέκαθεν σεβασμός της ΕΥ στον θεσμό Γενικού Εισαγγελέα» - Πότε θα συνεχιστεί η διαδικασία

Οδυσσέας Μιχαηλίδης: «Ανέκαθεν σεβασμός της ΕΥ στον θεσμό Γενικού Εισαγγελέα» - Πότε θα συνεχιστεί η διαδικασία

Αν υπήρχε θεσμός τον οποίο η Ελεγκτική Υπηρεσία αντιμετώπιζε με περισσό σεβασμό είναι αυτός του Γενικού Εισαγγελέα, ανέφερε ο Γενικός Ελεγκτής Οδυσσέας Μιχαηλίδης, κατά την τελευταία μέρα της αντεξέτασής του ενώπιον του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου την Τρίτη, σχετικά με την αίτηση του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη για απόλυσή του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top