ΔΙΕΘΝΗ

Συναγερμός στη βρετανική αστυνομία - Δύο βαλίτσες με ανθρώπινα λείψανα βρέθηκαν στη γέφυρα του Μπρίστολ

Συναγερμός στη βρετανική αστυνομία - Δύο βαλίτσες με ανθρώπινα λείψανα βρέθηκαν στη γέφυρα του Μπρίστολ

Η βρετανική αστυνομία διεξάγει εντατικές έρευνες αφού δύο βαλίτσες που πιστεύεται ότι περιέχουν ανθρώπινα λείψανα βρέθηκαν στην Κρεμαστή Γέφυρα Κλίφτον, στο Μπρίστολ της νοτιοδυτικής Αγγλίας.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι έλαβε πληροφορίες για έναν άνδρα που κρατούσε μια βαλίτσα και συμπεριφερόταν ύποπτα στη γέφυρα, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, όμως όταν έφτασαν στο σημείο οι αστυνομικοί είχε ήδη φύγει, αφήνοντας πίσω του τη βαλίτσα. Μια δεύτερη βαλίτσα βρέθηκε σε μικρή απόσταση.

Στη σημερινή ανακοίνωσή της η αστυνομία του Έιβον και Σόμερσετ ανέφερε ότι οι δύο βαλίτσες πιστεύεται πως περιέχουν ανθρώπινα λείψανα. «Πρόκειται για ένα πολύ δυσάρεστο γεγονός και αντιλαμβάνομαι πλήρως πόση ανησυχία θα προκαλεί στις κοινότητές μας», είπε η επικεφαλής της αστυνομίας του Μπρίστολ Βικς Χέιγουορντ-Μέλεν.

«Προτεραιότητά μας είναι να βρούμε τον άνθρωπο που πήγε τις βαλίτσες στη γέφυρα, να αναγνωρίσουμε τον νεκρό και να ενημερώσουμε τους συγγενείς του», πρόσθεσε.

Οι αρχές πήραν κατάθεση από έναν ταξιτζή που μετέφερε τον άνδρα στη γέφυρα και κατέσχεσαν το όχημά του. Η γέφυρα, πάνω από το φαράγγι Έιβον, συνδέει τις δύο όχθες του ομώνυμου ποταμού. Θα παραμένει κλειστή μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα της αστυνομίας στην περιοχής. Πρόκειται για ένα από τα γνωστότερα αξιοθέατα του Μπρίστολ και κατασκευάστηκε το 1864 με βάση ένα σχέδιο του φημισμένου μηχανικού του 19ου αιώνα Ίζαμπαρντ Κίνγκντομ Μπρουνέλ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Θεολόγος στο «Τ»: Γίνονται συζητήσεις στο παρασκήνιο για φάγωμα Ησαΐα - Δεν θα τεθεί θέμα ενώπιον της Ιεράς Συνόδου

Α. Δημητρίου για Metamax: «Ξεκάθαρα θύμα της απάτης ο 48χρονος συλληφθείς» - Έχασε περίπου 20 χιλ. ευρώ

Ορεινά θέρετρα: Αυτά τα προβλήματα αντιμετωπίζουν – Τι συμβαίνει με τις κρατήσεις Αυγούστου

Power of Love: Ο νέος παίκτης έχει εξοργίσει το Twitter: «Καλέ, αυτός είναι χειρότερος από τον Νίκο»

Μετεωρολογικός Λειτουργός στο «Τ»: Ετοιμαστείτε για άνοδο της θερμοκρασίας – Πότε να περιμένουμε μείωση και πότε κίτρινες προειδοποιήσεις

Πόθεν Έσχες: Αυτοί είναι οι πλουσιότεροι βουλευτές - Επιχειρηματίες, γαιοκτήμονες και… καταχρεωμένοι

Έφυγε αναπάντεχα από την ζωή ο 15χρονος Αντώνης - Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός των οπαδών της Ομόνοιας



Μέτσολα: «Το Κυπριακό να λυθεί με ευρωπαϊκό τρόπο»

Μέτσολα: «Το Κυπριακό να λυθεί με ευρωπαϊκό τρόπο»

Το Κυπριακό πρέπει να λυθεί με ευρωπαϊκό τρόπο, δήλωσε η Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μέτσολα, καταδικάζοντας τα 50 χρόνια τουρκικής εισβολής και κατοχής, ενώπιον της Ολομέλειας στο Στρασβούργο το μεσημέρι της Τετάρτης. Στη συνέχεια έδωσε τον λόγο και σε Κύπριους Ευρωβουλευτές για να τοποθετηθούν με αφορμή την επέτειο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top