ΔΙΕΘΝΗ

Η δεύτερη σύζυγος του Τραμπ τον στηρίζει και δηλώνει πρόθυμη να γίνει... αντιπρόεδρος αν της το ζητήσει

Η δεύτερη σύζυγος του Τραμπ τον στηρίζει και δηλώνει πρόθυμη να γίνει... αντιπρόεδρος αν της το ζητήσει

Αν και δεν δίνει συχνά συνεντεύξεις, η δεύτερη σύζυγος του τέως προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, Μάρλα Μέιπλς έσπευσε να εκφράσει την αμέριστη υποστήριξή της στον Ρεπουμπλικανό υποψήφιο για το χρίσμα.

Η 60χρονη Μέιπλς, με την οποία ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος έχει αποκτήσει μία κόρη, την Τίφανι, αποκάλυψε σε συνέντευξή της στην εφημερίδα The Evening Standard ότι είναι πρόθυμη να βοηθήσει στην εκστρατεία του πρώην της, ενόψει των εκλογών του Νοεμβρίου.

Τόνισε επίσης ότι είναι ανοιχτή ακόμη και να αναλάβει την αντιπροεδρία, σχολιάζουν The Hill και New York Times, επικαλούμενοι το σχετικό δημοσίευμα.
 
«Είμαι έτοιμη. Είμαι διαθέσιμη αν χρειαστεί και δεν βρίσκομαι πλέον στο παρασκήνιο», υποστήριξε η Αμερικανίδα ηθοποιός στην εφημερίδα «The Evening Standard», όπου παραχώρησε την πρώτη της συνέντευξη μετά από οκτώ χρόνια.

«Θέλω να βγαίνω περισσότερο προς τα έξω, να μοιράζομαι περισσότερα και να μην φοβάμαι τα θετικά ή αρνητικά αποτελέσματα που προκύπτουν από το να μιλάω ανοιχτά», πρόσθεσε.

Η Μάρλα Μέιπλς επισήμανε ακόμη δεν την έχουν επηρεάσει τα νομικά προβλήματα του πρώην συζύγου της ενώ εξήρε την αθωότητα του Ντόναλντ Τραμπ.

Η Αμερικανίδα ηθοποιός παραδέχτηκε επίσης, στη εφημερίδα Τhe Evening Standard ότι θα μπορούσε να δει τον εαυτό της ως αντιπρόεδρο του Τραμπ, κάτι που πρόκειται να ανακοινώσει o ο ίδιος την επόμενη εβδομάδα, όπως είπε μεταξύ αστείου και σοβαρού.

«Κάποιος θα πρέπει να ρωτήσει τον πρώην σύζυγό μου για αυτό», είπε γελώντας, όταν ρωτήθηκε αν αυτό αληθεύει. «Αυτή τη στιγμή όλοι στην οικογένεια Τραμπ κοιτάμε να μπορούμε να βοηθήσουμε στην προεκλογική εκστρατεία», πρόσθεσε.

Μπορεί η Μέιπλς να βλέπει με καλό μάτι την αντιπροεδρία των ΗΠΑ, ωστόσο το όνομά της δεν έχει καν ακουστεί στο στρατόπεδο των Ρεπουμπλικανών, όπως αναφέρει ο ιστότοπος The Hill.

Tον περασμένο Απρίλιο, ακουγόταν έντονα το όνομα της Κρίστι Νόουμ, ως υποψήφια για την αντιπροεδρία, άπαξ και ο Τραμπ διαβεί το κατώφλι του Λευκού Οίκου.

Σημειώνεται ότι η Νόουμ βρέθηκε στο επίκεντρο των αμερικανικών ΜΜΕ για την επιλογή της να θανατώσει δια πυροβολισμού έναν σκύλο στο αγρόκτημά της, αφότου Δημοκρατικοί επέκριναν την αποκάλυψη που έκανε σε βιβλίο της.

Σε αποσπάσματα της βρετανικής εφημερίδας The Guardian, η κυβερνήτρια της Νότιας Ντακότα περιγράφει τη θανάτωση ενός «ανεπίδεκτου εκπαίδευσης και επικίνδυνου» σκύλου, ενώ αναφέρει επίσης ότι πυροβόλησε και σκότωσε μια κατσίκα.
 
Ποια είναι η Μάρλα Μέιπλς

Η Μάρλα Μέιπλς παντρεύτηκε τον Ντόναλντ Τραμπ το 1993. Το ζευγάρι έλαβε χωριστούς δρόμους το 1999 έχοντας αποκτήσει την Τίφανι, τον καρπό του έρωτά τους. Στις 11 Νοεμβρίου του 2022, σ' ένα ονειρικό σκηνικό που θύμιζε παραμύθι, η 29χρονη τότε Τίφανι Τραμπ παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Μάικλ Μπούλος.

Η κόρη του τέως προέδρου των ΗΠΑ αντάλλαξε όρκους με τον 25χρονο δισεκατομμυριούχο σε μια πολυτελή τελετή στην έπαυλη του πατέρα της Μαρ-αλ-Λάγκο στη Φλόριντα. Μάλιστα, σύμφωνα με όσα δήλωσε η μητέρα της στο περιοδικό People πριν από τον γάμο, η κόρη επέλεξε την έπαυλη γιατί «αυτό ήταν το πατρικό της σπίτι, εκεί μεγάλωσε όταν ήταν παιδί».

Ο Ντόναλντ Τραμπ, φορώντας ένα μαύρο σμόκιν, όπως και όλοι οι άνδρες που ήταν καλεσμένοι, συνόδευσε την κόρη του σε έναν μακρύ διάδρομο στολισμένο με παλ ροζ, λιλά και τιρκουάζ άνθη.
 
ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Θεολόγος στο «Τ»: Γίνονται συζητήσεις στο παρασκήνιο για φάγωμα Ησαΐα - Δεν θα τεθεί θέμα ενώπιον της Ιεράς Συνόδου

Α. Δημητρίου για Metamax: «Ξεκάθαρα θύμα της απάτης ο 48χρονος συλληφθείς» - Έχασε περίπου 20 χιλ. ευρώ

Ορεινά θέρετρα: Αυτά τα προβλήματα αντιμετωπίζουν – Τι συμβαίνει με τις κρατήσεις Αυγούστου

Power of Love: Ο νέος παίκτης έχει εξοργίσει το Twitter: «Καλέ, αυτός είναι χειρότερος από τον Νίκο»

Μετεωρολογικός Λειτουργός στο «Τ»: Ετοιμαστείτε για άνοδο της θερμοκρασίας – Πότε να περιμένουμε μείωση και πότε κίτρινες προειδοποιήσεις

Πόθεν Έσχες: Αυτοί είναι οι πλουσιότεροι βουλευτές - Επιχειρηματίες, γαιοκτήμονες και… καταχρεωμένοι

Έφυγε αναπάντεχα από την ζωή ο 15χρονος Αντώνης - Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός των οπαδών της Ομόνοιας



Μέτσολα: «Το Κυπριακό να λυθεί με ευρωπαϊκό τρόπο»

Μέτσολα: «Το Κυπριακό να λυθεί με ευρωπαϊκό τρόπο»

Το Κυπριακό πρέπει να λυθεί με ευρωπαϊκό τρόπο, δήλωσε η Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μέτσολα, καταδικάζοντας τα 50 χρόνια τουρκικής εισβολής και κατοχής, ενώπιον της Ολομέλειας στο Στρασβούργο το μεσημέρι της Τετάρτης. Στη συνέχεια έδωσε τον λόγο και σε Κύπριους Ευρωβουλευτές για να τοποθετηθούν με αφορμή την επέτειο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top