Δολοφονία Δημήτρη Ανδρονίκου: Απουσίαζε στο εξωτερικό ο 28χρονος – «Δεν επέβαινε στη μοτοσικλέτα…διαφορετική η εμπλοκή του»

Δολοφονία Δημήτρη Ανδρονίκου: Απουσίαζε στο εξωτερικό ο 28χρονος – «Δεν επέβαινε στη μοτοσικλέτα…διαφορετική η εμπλοκή του»

Σε νέα σύλληψη 28χρονου προχώρησε η Αστυνομία για τον φόνο εκ προμελέτης εναντίον του Δημήτρη Ανδρονίκου 34 ετών, γνωστός ως «Δημητρούι».

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του εκπρόσωπου Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστου Ανδρέου στον ALPHA, στην εκπομπή «ALPHA Καλημέρα», «ο 28χρονος καταζητείτο από την πρώτη στιγμή και είχε εκδοθεί ένταλμα εναντίον του μαζί με τους υπόλοιπους που αναζητούσαμε»

«Φαίνεται ότι ο 28χρονος βρισκόταν σε χώρα του εξωτερικού, σε τρίτη χώρα συγκεκριμένα. Χθες το πρωί γύρω στις 1:20 αφίχθηκε στο αεροδρόμιο Λάρνακας, εντοπίστηκε και συνελήφθη», πρόσθεσε.

Μεταξύ άλλων, ο κύριος Ανδρέου σημείωσε ότι «ήδη τελούν υπό κράτηση 8 πρόσωπα ως υπόδικοι πλέον στο Τμήμα Φυλακών»

Ερωτηθείς αν μέσα σε αυτά τα 8 πρόσωπα ήταν κάποιος από τους επιβαίνοντες της μοτοσικλέτας, ο κύριος Ανδρέου απάντησε πώς «ναι είναι μεταξύ αυτών, άρα ο 28χρονος δεν είναι ένας εκ των 2 επιβαινόντων της μοτοσικλέτας. Είναι διαφορετική η εμπλοκή του και αυτή τη στιγμή γίνονται εξετάσεις και θα ληφθεί κατάθεση»

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Δείτε το απόσπασμα:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για ανασχηματισμό - «Τα διαβάζω, χαμογελώ και συνεχίζω τη δουλειά μου» - Οι ενέργειες της ΚΔ για τους 5 Ε/κ στα κατεχόμενα

ΠτΔ για ανασχηματισμό - «Τα διαβάζω, χαμογελώ και συνεχίζω τη δουλειά μου» - Οι ενέργειες της ΚΔ για τους 5 Ε/κ στα κατεχόμενα

Απάντηση στα όσα αξιώνει η Τουρκία στις επιστολές της προς τον ΓΓ των ΗΕ έδωσαν ο ίδιος ο ΓΓ των ΗΕ, αλλά και ο Βρετανός Υπουργός Ευρώπης κατά τη διευρυμένη διάσκεψη για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη τον Ιούλιο, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE